dilluns, 12 de novembre del 2007

Tot te explicació

Ja se que estareu preguntant-vos el perque de l'enquesta que hem ficat al marge esquerre..lamentablement molts i moltes sabreu la resposta, pero per als que no vaig a explicar-ho.
Aquest blog es va crear per iniciativa de gent de la falla, gent que viu les falles, que estem o almenys intentem estar en tot i per a tot, que sempre anem camera en ma per inmortalitzar els moments,que dugem la falla a la sang i l'escut on faça falta per a que la nostra falla no falte a cap lloc i a Internet no anava a ser menys.
Pero, a pesar d'aço hi ha gent que no esta d'acord, que no li agrada esta tasca o que mai esta content/a a pesar de tot el que fem.
NO es fàcil, tots el que dugem aço endavant treballem, estem involucrats en la falla al 100% i a mes a mes estem aci. ESTEM ACI, es a dir, fer fotos, seleccionar-les,penjar-les, actualitzar-les, assaventar-nos de tot, escriure-ho, i fer-ho de manera objetiva, parlar de temes varis, informar de tot el que es fa a la falla i a les falles en general, i aço vol dir, pregunta al president, al secretari, no faltes a reunions, pregunta a la presidenta, estigues en tot, qui cumplix anys, qui rep un premi, qui participa a una cursa, qui te un xiquet, qui es casa, qui s'en va de viatge, festes que es fan...realment esgotador per a que damunt tingues critiques.

Que son constructives i les aceptem, clar, pero tanta critica "constructiva " a la fi, cansa, i mes quant estas donant totes les possibilitats per a que tot el mon col·labore al BLOG de la falla.
No som dificils de trovar, al blog estan les direccions de correu, qui mes o qui vullga pot localitzar els nostres nums de telefon.
El blog no es va crear per fer mala publicitat de la falla, es la nostra falla! No es la nostra intencio parlar sempre dels mateixos, pero son els que es molesten en informar-nos del que fan o el que passa,es la gent que recolça aquest blog, que pensa que aço es bo per a la falla i que hi ha gent que no ho vol, pero aci estem els demes per defensar la falla.
Perque no podem parlar del que vullgam aci?perque sempre hemde curar-nos del que diran si fiquem aço o allo?
Ho ferem amb tota l'il·lusió, igual que anem al cau al que faça falta, a jugar a futbol, a animar al basquet, assatjar a les xiquetes en els horaris que millors els vinga..i ho fem perque ens agrada, no per obligació!!!
7 mesos lluitant contra corrent cansen i mentre que tens persones que estiren per a que no ens afonem, altres estan sempre fent força per a que no flotem..
Ahi vos deixe l'enquesta...

16 comentaris:

Anònim ha dit...

JO NO SOC FALLER PERÒ M'AGRADA VORE ELS BLOGS AIXÍ QUE JO VOTE QUE VOS QUEDEU...

P.D. NO SÒC EL ANÒNIM QUE FOT AL PERSONAL,

Amic fep ha dit...

Natalia, ja saps el que pense. Gent de la Falla Verge de Sales, tindrieu que estar orgullosos de la tasca que estan realitzant algunes persones de la vostra comissio, per a que la gent de la vostra falla tinga un lloc on parlar, on aportar idees, un lloc que puga unir a tota la gent que no va a totes les reunions, o a la gent que pense que les falles son tres dies.

Aquesta gent esta fent falla, i per aixo la critiqueu? No ho entenc... esteu tirant pedres al vostre sostre, i si el sostre es trenca, vorem despres que fem.

Penseu una mica en el que esteu fent, i, si penses que pots millorar el blog o que al blog falta alguna cosa, tens unes persones que s'encarregen d'ell en les que pots parlar. A mes, tambe es el vostre blog, participeu.

Anònim ha dit...

Bona vesprada, em vaig quedar parat quan Natalia em comenta que estaba pensant en tancar el blog. Jo no participe, i menys desde fa un parell de messos que apenes tinc temps ni per entrar, i quan entre sempre mire l'article central i prou. Crec que Natalia esta fent una gran feina, i que és d'alabar, però has de pensar que mai plou a gust de tots, i sempre hi haurà algú que farà la seua critica "constructiva", començant per mi i acabant en la persona que més en contra puga estar. Com a mi em diuen sempre, les formes son sempre el problema. Les iniciatives seguent molt bones necesiten d'un consens, d'un coneixement per part de tots. Este crec que és el problema que ha tengut el blog, el naixér d'una iniciativa fent ús del nom de la falla, en la millor voluntat, que altres han agafat pel costat erroni, convertint-se en detractors. L'escrit pot dur a confusions o malentesos que sense donar-nos conter duen a rencors que no tenen fonament, i que en un dialeg cara a cara no pasa, i aquest problema també pot haver ocorregut en alguna ocasió, jo mateixa el vaig tindre però Natalia i jo ho aclarirem parlant, però altres persones per falta de confiança o desconeixement poden guardar-se eixes paraules com una critica a ells, la falla o els actes.
Bé, Natalia, no sé com quedaràs en el blog, però jo seguix contant en tú per ficar en marxa la plana WEB de la falla, en quan la feina m'ho permitisca, i sobre tot "A por ellos que son pocos i cobardes"

AMPARO LA PRESI ha dit...

Natalia yo t'heu vaig dir ahir i torne a repetir hui, no pots tancarlo, ya se que costa de portar endavant, a mes a mes soportant les critiques, pero pensa tambe en la gent que estem ahi intentant ajudar a bonament en lo que podem, ixa gent que esta orgullosa de que la seua falla tinga de tot, incluit un blog, en el que poder vore tot el que pasa a la falla, jo vote per a que continueu fent la tasca que esteu fent, i fallos en tenim tot el mon i el que estiga lliure de pecat que tire la primera pedra.

rocio ha dit...

Natalia jo com agermanada teua pense que tens que tirar endavant amb el teu projecte, intentar que els comentaris no siguen un obstacle per continuar al blog, i demanar ajuda per a no cremar-te tant.
Però si tot açò no es possible i tens que tindre mala salut... lo primer de tot eres tu.

Natalia ha dit...

En primer lloc, gracies, pero aço no ho duc jo asoles, gracies a eixes persones que entren i comenten, envien noticies, fotos...aço anat avant.El que diu Arturo, te tota la rao,aço ha pogut dur a confusions , pero a quin tipus de persones,? crec que no es excusa el fet de la poca confiança per vindre i preguntar, o ajudar en el que es puga. som una de les falles mes grans de Sueca i el que hem sorpren es que si hui en dia 9 de cada 10 persones tenen ordinador a casa,i tots tenim un ratet, per aci sempre som els de sempre(i orgullosisima de tots i totes els que estan aci)pero no es pot obligar a ningú a colaborar activament, pero pasivament no es tan dificil, enviar fotos, enviar articles, no cal que siga perfecte, aço no es un diari ni cap examen, es FALLA. i jo forme part de la comissio, puc dur el escut que hem representa on vullga i sempre ho he dit, el tindre critiques constructives a mi no hem dol, les acepte, pero de gent que ajuda, que informa, que escriu, que colabora...
gracies per les vostres opinions, aço alça la moral a un mort!

San-vala ha dit...

A vore partint de la base que tindre un blog d'una falla no fa mal a ningú, crec jo...

La feina que esta fent tant Natalia, com Raquel, com persones anònimes sense ànim de lucre es admirable i com mínim crec que es deu respectar, si després es vol fer crítiques constructives perquè es creu que així es millora pues li se comenta desde el respecte més absolut...

Però les crítiques encara que siguen constructives al final cansen i cremen...

Perquè en ves de dir Natalia pues deuries de introduir açò, fer més articles de ... perquè ixa gent que crítica no s'introdueix més al blog i es fa una persona activa i voras com els blogers de la Sales es fiquen contents i els lleves a ells responsabilitats...

Natalia segueix avant perquè es una gran tasca el que estas fem amiga agermanada...

Tens el meu vot...

cento ha dit...

Tali... no faces cas, seguim endavant. tu, Raquel, i tots els que entrem o col·laboren.

dinarama ha dit...

Bueno,açò està clar, al menys per a mi nat.
Jo ací hem verene a qui faça falta,que jo tire del carro i que si te que ploure hem banyare,que jo estic molt i molt contenta del blog que hem creat, que qui critica, pense que avans de criticar ens envie el que vol dir que nosaltres ho pengem.
Xe ,que com jo dic sempre a qui no li agrade que no mire¡
També dir-vos a tots que gracies per el vostre soport ,que ens anima molt i que gracies a vosaltres intentarem que açò vaja avant


P.D.:encara ens queda un sopar per celebrar,no se si s'enrecordeu.

Anònim ha dit...

Aquest tema que està ara candent en la vostra falla és un dels temes recurrents a totes les falles. En esta ocasió teniu en el punt de mira al blog. Però igual que ara és el blog podria ser qualsevol altra cosa. En les falles i en tots els grups grans sol passar que sempre es fan colles o grups més menuts.

L'objectiu del grup que porta el blog és un bon objectiu perque difòn les noticies de la vostra falla a gent de la vostra comissió que pot ser no te ocasió d'arrimar-se per el cau. A més la resta de fallers també sabem que es cou per ahi.

Lamentablement totes estes coses positives son malinterpretades per altres grups o colles. No importa la bona intenció, els altres grups es limiten simplement a realitzar l'activitat més sencilla. Aquesta activitat és la crítica i crec que moltes vegades no es constructiva. És molt més sencill tirar per terra el que fan els altres que posar un poc de voluntat i colaborar. Ara és el que vos està passant, teniu un grup de gent que no colabora. El que diguem vulgar ment "Ni fa, ni deixa fer". A eixa gent, que en part es bastant covard, jo la convidaria a participar. I ho faria directament, perque de segur que sabeu qui son els que critiquen. Segurament la valentia d'aquesta gent serà poca i vos eixiran amb excuses com que no tenen internet, no saben gastar un ordenador, etc. Però vosaltres haureu convidat a la gent a particpar.
Crec que l'objectiu que es deveu marcar es enrigistrar en la web gent de la majoria de les colles. D'aquesta forma totes es trobaran representades i podran publicar coses més afins a les seves activitats dins de la falla.

Espere veure gent nova per ací, i si no volen colaborar entendria perfectament que s'agafareu unes vacances, però no el tancament del blog. Anims i al bou!

Anònim ha dit...

Jo pense el mateix que tu, Natalia, jo estic mes o menys en la mateixa situació, el meu novio es el webmaster de la web de la meua falla, falla Casa d'Alonso d'Oliva (www.fallacasadalonso.com) i jo l'ajude en tot lo que faja falta, la gent no col·labora massa, per no dir gens, i damunt critica dient que s'han de possar mes fotos de les falleres major, pero si no en tenim i no ens les passen con volen que les coloquem??? Si algú critica, que colabore, es molt bonico tirar la pedra i amagar la mà.
Tu lo que has de tenir clar es que estas fent una gran feina per la falla i es una ferramenta molt útil per a la comunicació entre les falles, encara que la gent no ho aprecie.
Nosaltres estem igual, no critiquen massa pero no col·laboren gens, entren, pero no comenten, vas darrere de la gent demanant fotos com si demanares una almoina, i no te les passen, has d'anar a tots els actes per fer fotos i penjar-les com si fora una obligació, has d'anar a les reunions per enterar-te de tot i posar-ho a la web, has d'anar cridant al president i al secretari per informar de tot a tots, sense saber si la gent entrarà i lo que estas fent te alguna utilitat, si jo ho faig es per gust i perque m'agrada estar i anar a tot, si fora per obligació t'he puc assegurar que no ho faria.
Pero de tota manera, jo pense que si tu no ho tens com una obligació, que ho fas perque t'agrada, perque llevar el blog???
Ningú no es perfecte, ningú ho fa tot be, ningú fa les coses a gust de tot el mon, tu també eres persona i entres en el grup de ningú, així que no t'ofusques i segueix endavant mentre t'agrade aquesta feina.
Jo també he votat que seguiu endavant, a mi m'agrada anar entrant per escodrinyar que feu per la falla, cosa que també m'agradaria que fereu en la nostra web.
Molts besets i visquen les falles!!!

unrodabars ha dit...

A vore per no repetir-me i per donar-vos el meu recolzament....

En la vida sempre s'ha de traure lo positiu de les critiques "constructives" i de les "destructives",lo que no ens mata de segur ens fa més forts,no ho oblideu....

Tancar el blog???
No els doneu eixe plaer als que sense col.laborar ni aportar res es permeten el luxe de criticar-vos....

"si critcan que critiquen,
el que lo prueba repite,
yo no se porque será...."

Anim amics,sempre tindreu seguidors fidels!!!!

lucia ha dit...

Felicidades! eso ante todo y por todo.

Pediros disculpas por no haber participado antes, pero creo q este es un momento en el q os mereceis q el apoyo se haga público, para q aquell@s contrari@s se den cuenta q somos muchísim@s l@s q estamos con vosotr@s y ell@s una minoria.

Mi voto por la continuación, para q sigais informandonos de todo y de esta manera tan objetiva, cosas dificiles pero q habeis logrado.

Animo q se q el carro es cada vez mas pesado.

Un besazo.

DPeiro ha dit...

Hola a tots. Sóc el Webmaster de la Falla Casa d'Alonso. Vos escric per a donar-vos el meu suport i que si necessiteu qualsevol cosa no teniu més que dir-ho.

Per cert, he inclòs un enllaç a la vostra pàgina en la nostra web (www.fallacasadalonso.com) per a que els fallers d'Oliva visiten la vostra web i vegen el magnífic treball que esteu fent.

Un abraç.-

Anònim ha dit...

Hola, sols volia fer un comentari a Mar, fallera major eixint, he contestat al teu comentari fet en la web de la falla casa d'alonso, sols dir-te que en la nostra web, si vols que sapien qui escriu, no poses mar, ja que en la falla hi ha una mar, que encara no ha participat, pero la gent pot pensar que es refereix a ella.
Val? Ah i gracietes per fer comentaris en la nostra web, ja que els nostres fallers no comenten.

Anònim ha dit...

Pel que he pogut llegir en aquestes línies, observe que existeix certa irritació per part dels joves en contra del sector de la falla de major edat, en el qual m'integre, (no tinc mes remei).

Estic segur que els vostres recels són infundats, ja que els majors NO som els “amos” ni els “ogros” com penseu i ens critiqueu, jo també he estat jove en la falla (abans monaguillo que frare) i sé com us sentiu, és llei de vida, però heu de pensar, que el temps tot ho cura.

Heu de comprendre, que la falla no ens l'hem trobat en el carrer, ens ha costat “suar la camisa” per a mantenir l'estatus i la categoria que té actualment.

Recorde allà pels anys 80 alguns joves de la falla, que érem molt menys nombrosos que ara, entre altres activitats, vam muntar una emissora de ràdio FM a l'antic casal (on ara està Mercadona), retransmetíem les festes i notícies falleres, es podia sintonitzar per tot el veïnat, ho vam fer amb la major il·lusió del món i solament vam obtenir indiferència dels nostres majors.

És curiós que alguns joves dels quals ara esteu ací, sigueu nets/netes de les persones que en el seu moment pensàvem que eren els “amos de la falla” com era la colla “El bunquer”, doncs bé, aqueixos senyors que eren els nostres fallers majors, avui els recordem amb respecte i el major afecte, espere que en un futur siga també així.

Heu de reconèixer els meus estimats joves, que vosaltres ho teniu molt fàcil, ja que el blog es un mitjà de comunicació que la majoria de persones de la meua edat (52) i majors, no sabem accedir, sabem que la Falla “ix en internet” que està en mans dels joves i poc mes.

Tota persona te por a lo que no coneix, però amb constància i diàleg s’aproximen opinions i tot s'aconsegueix.

Jo us comprenc i m'alegre que tingueu iniciatives sempre que siguen en bé de la falla, el blog crec que és positiu, sempre que s'utilitze com cal i no es polititze, ja que la falla és apolítica, aquesta condició és la més important per a la bona convivència entre tots els integrants de la comissió a tots els nivells.

De moment hem començat enviant unes fotos del viatge d'un grup de fallers a la illa de Mallorca, amb això hem aconseguit que algunes persones s'interessaren i coneguen al blog, poc a poc.

Espere que aquestes paraules servisquen per a acostar-nos els uns als altres i per a llimar asprors i penseu que tot es fa pel bé de la Falla, la Falla Verge de Sales, la millor Falla de Sueca.