dimarts, 6 de novembre del 2007

1ª MITJA MARATO VIA MATERAL

Com no, la nostra falla està a tots els llocs, a tots els actes, fallers,esportius,didactics .....
En aquest cas parlem de dos grans aficionats a les carreres i no parlem de les de motos, que fa no res finalitzaren a Chest,sino a les carreres a peu.
Un ès el nostre ex president James Granell, i l'altre Pere J.Espasa;ambdos aconsseguiren finalitzar la cursa,que ja te mèrit i damunt aconsseguiren les posicions 178 en (1h,50min) i 202 en (1h,55min).
No optaren a cap prèmi però com deia abans els dos finalitzaren la cursa i s'emportaren a recompenssa d'haver-ho aconsseguit.

!!!!!!!Enhorabòna als dos campions¡¡¡¡¡¡¡

4 comentaris:

Natalia ha dit...

te molt, pero que molt de merit finalitzar la cursa,perque jo de pensar-ho ja estic esgotada...ufffff

dinarama ha dit...

Si es que, no se pot fer res en este poble,ni alrededors,que no hi haja algú de la nostra falla.
Pareix que sigam de Sueca, que allà on vages hi ha algún .jajajaja
Pues si,natalia tú de pensaro t'esgotes i jo de imaginarme-ho.mare meua,esque si al menys haguera algo bò que perseguir encara fariem un esforç,però com diu la dita,-Ir pa na es tonteria-

cento ha dit...

Xè que res enhorabona campions. l'any que ve segur que feu podio. una abraçada, CAMPIONS!!*!!

Lidia ha dit...

Hola a tots els fallers de la falla Verge de Sales.
Ja esta inagurada la web de la nostra falla, la falla Casa d'Alonso d'Oliva, així que si voleu fer-nos alguna visita i fer comentaris, estarem orgullosos que fallers i no fallers d'altres poblacions ens visiten i es fagen particips d'alló que un dia de broma començarem i ara ja es tot una realitat.
Moltes gràcies pel vostre suport.
Estaria be que aquest comentari el penjareu com a article, així tots els fallers pogueren voreu a primer colp d'ull. Ja hi ha fallers de Sueca que han entrat i han comentat donant-nos l'enorabona, com es Cento de la vostra falla.
Visquen les falles.