divendres, 2 de novembre del 2007

Agraïments


Toni el presi i Xuso


Amparo la presi i Jose

El divendres de la setmana pasada tinguerem una visita molt especial a la reunió, vingueren els organitzadors d'Agermantas. Quedaren en passar-se per agraïr a la nostra comissió l'ajuda prestada el dia de la I Festa d'Agermanats, vingueren tots, Xuso, Josep, Rocio, Elsa, Juan, Vanesa, Carlos, Jose, Ximo, Rosendo, Carlos (Boleta), Pau que anava coixo i tot!!...de segur que hem deixe algú pero a tots el que vingeren, gracies!!
Som nosaltres els que hem d'agraïr-vos el haver pensat i conseguir fer aquest dia tan especial, lluitar per un somni i ara seguir lluitant per fer-lo anys i anys..La nostra comissió esta per al que faça falta i vol agraïr aquest acte per part de l'organtzació d'Agermanats, tot en aquest article es agraïment de vosaltres cap a nosaltres i a l'inversa..pero fereu que el dia 12 canviaren moltes vides, canviara l'historia de les falles i el divendres conseguireu traure de nou somriures i ganes de festa..
va per vosaltres Agermanats!!
una casalla i salut!!!!!

2 comentaris:

cento ha dit...

aii una casalla i salut.
en veure aparèixer aquella gent per la porteta del Gandient se me van ficar els pels de punta, en un flaix me va passar tot el dia 12 per davant. vos ho he dit una i mil vegades mes, a la organització gràcies de tot cor pel regal que ens féreu el dia 12.

rocio ha dit...

Moltes gracies a tu tambe Natalia i a la teva comissiò. Coneixia a gent de la Sales, però Agermanats ha servit pero coneixer a gent nova com tu i retrovar-me amb gent ja coneguda.
una casalleta a la salut de tots, ja mos la farem, ja¡¡¡