dimarts, 27 de novembre del 2007

GRUP DE LA FALLA VIATJA A MALLORCA



...“Será maravilloso, viajar hasta Mallorcaaa” ...
Coincidint amb el pont del 9 d'octubre passat, un nombrós grup de fallers i falleres d'aquesta comissió realitzarem un viatge de 3 dies a l'illa de Mallorca per visitar a un bon faller d'aquesta comissió com és : Gabriel Martorell i la seva encantadora esposa Leonor Miró, ells són mallorquins residents amb la seva família en la població de Campos, propera a la capital Balear i, com sabeu, amics del matrimoni de fallers José-Vicente Vallet i Julia Granell.
Gabriel i Leonor ens van rebre en l'aeroport de Son San Juan amb els braços oberts, nosaltres anavem preparats per a donar-los una sorpresa presentant-nos amb el blusó de la falla, les dones més… (i algun que altre home) amb “tejes” retallades de cartó daurat, per a sorpresa de la resta del passatge de l'avió.
Però, els que varem quedar gratament sorpresos forem nosaltres, ja que al sortir per la porta, ens vam trobar que Gabriel i Leonor ens estaven esperant amb el blusó possat i una gran pancarta de benvinguda amb l'escut de la falla inclòs .
Després de tan calorosa benvinguda, bessos i abraçades pujarem a l'autobús que ens esperava, allí ens van explicar que ens tenien preparat completament tot, autobús, excursions, reserves en els restaurants, guies turístics, etc... un complet repertori d'activitats fins i tot un detallat programa de mà.
Com era tard (sobre les 15 hores) el primer era dinar, ens van anunciar que teníem reserva en un restaurant de 12 estrelles, o el que és el mateix, el seu propi domicili particular, on ens esperava un deliciós dinar amb plats típics de la cuina mallorquina, a destacar: sis suculents porquets al forn, deliciosament exquisit tot, postres, licor mallorquí, copa i puro (no se'ls escapà ni un detall a aquesta parella).
A partir d'ací passem uns dies junts que seran difícils d'oblidar, boníssima harmonia entre tots, molt bon humor i una convivència excel•lent, se m'acaben els adjectius per a expessar lo bé que ens ho passàrem.
En nom del grup, volem agraïr, la dedicació i l'esforç que Gabriel, Leonor i la seva família ens van dedicar durant l'estancia en l'illa, ja que vam rebre un tracte i un afecte que no es pot millorar.
La visita va servir a més per aconseguir convèncer a Leonor s'apuntés de fallera !!benvinguda Leonor¡¡.
Estem desitjant tornar a veure-us de nou.

*Article de Fernando Sancho

6 comentaris:

Anònim ha dit...

no entenc que jo i 100 fallers mes no podem representar la falla en Sueca el dia dels Agermanats'07 i que tres dies abans es passege el nom i l'escut de la falla per Mallorca i els amos de la falla no ho critiquen açò. De veritat que no ho entenc.

Natalia ha dit...

La falla no te amo, la falla som tots el que formen la comissio tan masculina com femenina i el dia d'Agermanats tan totes les vegades que vuigam representarem la falla del acual formen part.La falla no te amo...

Anònim ha dit...

Crec que, per poder rebre una resposta a la teua pregunta, primer deuries identificarte i després no parlar sense saber. I no sabía que hi havien amos de la falla referit a uns pocs.

Anònim ha dit...

Mira anonimo, ya que no has sido lo suficientemente vsliente para dar tu identidad, lo primero que tienes que hacer para opinar es documentarte. NOSOTROS NO FUIMOS EN REPRESENTACION DE LA FALLA A MALLORCA, A MALLORCA FUERON UNOS FALLEROS DE LA VERGE DE SALES A VISITAR A UN FALLERO NUESTRO QUE VIVE ALLI, un fallero por el que sentimos un gran cariño y admiracion cosa que no podemos decir de ti, que con tus comentarios maliciosos y mal intencionados solamente te has ganado nuestro maximo desprecio y hacernos sentir verguenza de que un sujeto asi forme parte de esta comision,

cento ha dit...

anonimo el meu consell és que eixes critiques les faces en la reunió de la falla. I de moment tots som amos.

Anònim ha dit...

Resposta a anònim.
Em decidisc a escriure per al·lusions, ja que sóc l'autor de l'escrit del grup de Mallorca.

Encara que no mereixes que et responga, ho vaig ha fer.

I ho vaig ha fer, per que t'he de dir, anònim, que una de dues o no has llegit l'escrit o no saps llegir.

Fixa't, anònim, que comence el text així ... “un nombrós grup de fallers i falleres d'aquesta comissió”...

I més endavant dic ...”En nom del grup”... (com veuràs no cite el nom de la Falla).

Per si no ho saps, anònim, (segur que no) aixó és nomena “fer falla”. Tot el contrari del que pretens tu.

Quant a l'escut de la Falla, penso que no eres tu qui, ni ningú, per a dir-me si puc o no puc lluir l'escut de la "meua" Falla en una bandera, en la solapa de la meua jaqueta o en el meu cor.

Pensa, (si és que ho fas alguna vegada) anònim, que potser siga per culpa teva i per “individus” com tu, que fan mal a la falla i mes concret a la gent jove de la Falla, que la hi ha i molt bona, per que els joves d'aquesta falla són el nostre futur, un futur que no volem, anònim, deixar en mans de gent com tu.