diumenge, 21 d’octubre del 2007

Presentació Fallera Major de Sueca

Marta i Carmen,aquet es el vostre torn,el torn per representar les vostres comissions i portar en molt d'orgull allà on aneu el nom de la vostra falla.



Després de la proclamació,aquest es el vostre primer acte amb el tratge típic de valenciana.(sempre seguint les modes i les tendències,com tots sabem)jeje.

Així de guapes i guapos lluiren els nostres representants a la presentació de la Fallera Major de Sueca,Veronica Zarzoso.

Despres de l'acte al que acudiren tots els representants de les 16 comissions de Sueca,Perelló i Mareny, visites de varies falles de València,de la junta local de Dènia,de Carcaixent i d'Alzira es va celebrar una actuació on apareixien distints artistes que venien desde moltes ciutats del país.

L'acte comença en un poc de retard i el temps començava a empitjorar,això va ocasionar que les Falleres Majors i representants de les distintes comissions tingueren que esperar bòna estona a l'entrada del Bernat i Valdoví.Això,no ho dic per criticar,perque està clar que tots fem el que podem e intentem que tot isca bè,però parle des de'l punt de mira de les falleres que duien desde feia hores els tratges,les sabates,els monyos i tot el que comporta l'acte damunt,i ho penseu o no, això cansa i més a les menudetes,perque els majors ens aguantem i au.

Per la resta de l'acte en si,tot bé,actuacions típiques de un acte com aquest.