dimecres, 10 d’octubre del 2007

DE TOT UN POC II

Bones!!!
estic de nou per ací..fa temps que no dic res, pero es que a vegades s'acumula la feina!!i no la d'obligat no, sino la de la vida social..jeje..i per a més "INRI" que diuen, hem tengut un sustet en casa en la goseta que bé conegeu tots/es, pero ja esta recuperant-se, el meu cunyat ja s'ha casat, la festa d'Agermanats(que no tots volen coneixer) ja esta rematada i amb massiva assistencia i podré tornar per ací!!!

HUI A LES 20 HORES ESTAREM AL CAU REPARTINT LES SAMARRETES PASEU-SE!!!!

dit aço, felicitar a les guanyadores de la falla per eixe pedaç de partit del dissabte..jeje..quina victoria!!pero l'important es participar i al pròxim espere no ho tingam tan mastegat..jeje
Ja comença a haver videta al cau, les xiquetes i ja no tan xiquetes van assatjant els plays backs, ja hem presentat les cançons a la JLF i tot be, no??a mi no m'han dit res..
Tenim moltes idees al cap i les farem de segur..jeje

Al dissabte es la presentació de la Fallera Major de Sueca, ja contarem que tal tot per alli, ja que tenim el gust d'anar de convidades algunes de les col·laboradores d'aquest blog.
Ja s'aproximen proclamacions d'altres falles també i festes als caus,pero no se mes, així que anirem informant-vos punt per punt de tot el que ens assabentem.
I a partir de la setmana que be, actualitzartem l'album de fotos..pas per pas..
Gracies per col·laborar i fer que aço vaja avant ;)