dissabte, 13 d’octubre del 2007

GERMANOR

El temps ens va donar una treua,i encara que tinguerem que suspendre algún actes i traslladar-ne altres,celebrarem aquest gran dia en el que celebravem una germanor fallera,on demostrem que tots podem estar junts vaix un mateix terrat,on tots portem el mateix escut,on no hi han rivalitats,on tots com bé diu el titòl ens fem germans per un dia.
En primer lloc vull donar les gracies de part de tota la organització a tots els casals on acolliren a la resta de les falles,perquè alli hem trobat companyeris-me,recolzament,amistat,civis-me,i com no germanor.


Va ser un dia inolvidable,un dia de festa,de música,de ball,de xaranga,d'alegría i d'ilussió.
Un dia ple d'esperances,de somnis fets realitat.
Però el que realment importa es que ens ho passarem d'allò més bé,que gaudirem d'aquesta festa,que esperem es repetisca el pròxim any.

L'acte va comptar amb 4 xarangues que junt als fallers crearen la gran familia fallera que ahir .


Les falles de Sueca, del Mareny i del Perelló,demostraren ahir estar més unides que mai,tan en la festa com en els casals on els reverem.
Per la part de la nostra falla agrair a les falles del portal i sol i tarongers la seua ajuda a l'hora de recollir les taules i el seu bònissim comportament.
"Comentaven algúns fallers entre ells",estem com en un dia de falles on ens reunim al cau per a sopar,que realitzem la cercavila,que cantem al mateix són,tremòlen les taules,alsem les palmes i com si forem un còr entonem les cançons de falles.

I com no després tots reunits al cau de la Ronda Bernat Alinyo,on gaudirem encara que va ser per menys temps que el dessitjat de dos molt bònes orquestres que feren ballar a tot el món.

I si açò fora un espectacle ,en lloc de ser un escrit sería el moment indicat per a dir en veu molt alta i amb molt d'orgull.........

!!!!UN FORT APLAUDIMENT¡¡¡¡





Com no, no podiem oblidar-nos d'un fet que esta ocorreguent en aquestos moments i que de part de tots els fallers de la Falla Verge de Sales,volem felicitar a la parella de recentissims cassats.


ENHORABÒNA¡¡¡

VORO & MAITE

8 comentaris:

dinarama ha dit...

Com no,jo volia ser la primera,en felicitar a l'organització i a tots aquells que ens han ajudat en tot el que hem necessitat.
I dir que jo meu vaig passar de p....m... i que ho tornaria a fer-ho.
que visca l'agermanament i visquen les falles

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots,va estar impresionant.va ser la primera festa tots units per el mateix les ''falles''demostrarem tots els agermanats ke tenim la falla en el cor..tenim ke demostrar en tots els actes playbaks,futbet,basket,truc......ke som agermanats y no rivals..felicitats a l'organicacio.

cento ha dit...

primer de res deixeume felicitar els meus amics Voro i Maite per el seu enllaç, que sigueu molt feliços.

"PEASO" de festa la de divendres passat; quan repetim? de segur que molts voldrieu repetir però crec que fins octubre de 2008 no toca, i ahi deixe caure la pedreta als organitzadors, ja sabeu, volem més, es el que te el poble, que li dones i demana més.... jejeje, enhorabona a tota la colla que de manera desinteresada va fer possible aquest dia de falles en octubre.

dinarama ha dit...

entonces quedarem en que este dissabte es el sopar del 5000 i pico?duc un cacau que pa que

Esque jo vaig a la presentacio de la fm de sueca que les meues amigues son de la cort
per si ho aplasem pa l'altre
Si no ja anire al cafenet o acudisc on esteu i au

mar fm 2007 ha dit...

ENHORA BÓNA A TOTS ELS FALLERS/ERES.
La festa dels agermanats, va ser tot un éxit, mltes felicitats a l´organització, que tot i que lóratge no va acompanyar en primer moment, es varen merejar per a que la festa no es quedara per celebrar.

Lo del sopar dels 5000 i pico, cambieu la data que tenim presentació, jejeje i si no anem mosatros al sopar s´aburrireu.Bessets fallerets.

Anònim ha dit...

Enhorabona amics,Fallers i Falleres de la falla Verge de Sales,Gracies per l'acollida i gracies per haver fet amb la vostra il.lusió més GRAN esta festa.....

Tinc la sensació que el fet de ploure i tindre que fer el sopar als caus pot haver sigut inclòs beneficiós per l'agermanament.....

GRACIES

Natalia ha dit...

no caben mes paraules d'agraiment ..ENHORABONA a tots...

Amic fep ha dit...

Amics de la Falla Verge de Sales. Gracies i enhorabona a tots vosaltres per la col.laboracio i per l'acollida en el vostre Cau, de veritat, hem vaig sentir com a casa. Si, soc el que anava tot preocupat intentant que tots vosaltres s'asentareu, amb la vostra negativa esperant a que estigueren tots els membres de les altres falles. Impressionant!!!!!

Haveu demostrat quina clase de fallers sou i la germanor que hi ha al voltant de vosaltres, que al fi a al cap era del que es tractaba.

Jo ho vaig dir per pasiva i per activa, al vostre President, Presidenta, algun membre de la vostra comissio, pero ho torne a dir... MOLTES GRACIES!!!!