dijous, 11 d’octubre del 2007

OUETS A SANTA CLARA

“según la creencia popular, buen tiempo claro se asegura por medio de la clásica ofrenda de una docena de huevos, con su clara, a algún monasterio vecino de clarisas”.

Diuen que es una ofrena sols per a novies, pero en aquest cas ens dona igual, ciris a la Mare de Deu de Sales, ous a Santa Clara i el que faça falta per a que no ens ploga..
No que no ploga mai, sino dema..sols dema..
Dema perque es un dia especial, es un dia per recordar, per disfrutar, es un dia pel que un grup de persones hem estat lluitant perque es recorde i es disfrute, perque moltissima gent a apostat per nosaltres i per aquesta festa i volem demostrar el que hem fet.
Un dia on es reunirem 1400 persones!!!
Si començarem imaginant que seria si confiaren en nosaltres 1000 persones!!i hem acabat desbordats!i estem orgullosos de haver fet aço per tots i per poder fer-ho tots els anys ..
Pero la natura es irremediable, imprevesible, inoportuna...
Hui som un bon grapat de persones mirant al cel, que esta...mireu-lo i ho sabreu..i pensem..."si te que ploure que ploga ja vaaaa".
En fi, NO TE QUE PLOURE DEMA BOTONS!!!
Pero i si plou???
Pues, pues ja sabeu o s'imagineu que sucedira...
PERO COM NO TE QUE PLOURE..pues seguim avant en l'ilusió que hem ficat durant 6 mesos, en els quals hem fet coses que mai imaginariem ...demanar col·laboracions a empreses, a comerços, pancartes, contactar amb orquestes, amb l'ajuntament, la JLf..
a tots ells mil gracies per confiar en nosaltres i permitir-nos demostrar el que es capaç de fer la gent jove, amb il·lusió i ganes de passar-ho be i sobre tot fer partícep al poble..
MIL GRACIES..
I DEMA NO PLOU!!!!

2 comentaris:

rocio ha dit...

Natalia la veritat es que em fet realitat el somni duns quants, que em treballat, col.laborat i ho em passat be. Ara ja esta ahi el gran dia. Fins demà a les 8 del mati a l'estacio.

Natalia ha dit...

Clar que si Rocio, ningú ens llevara el que hem fet..ens vegem dema mati!!!