dilluns, 15 d’octubre del 2007

Chapó..

En dos paraules im-presionant..
no puc dir mes perque no se que paraules utilitzar per agrair a eixe grup de persones que han fet possible aquesta festa d'"Agermanats".
A eixes persones que dia a dia han treballat al mateix temps que organitzaven esta festa, que eixien de la feina directes a buscar papers, llicencies, permisos, catering, barres..i tot el que pogereu vore el divendres 12 d'Octubre.

A tots ells CHAPÓ i com be hem digereu el mateix dia, aço es culpa vostra:Un somni fet realitat, ara es per dir-li a Calderón de la Barca que dia a la seua novela La vida es Sueño: "los sueños, sueños son"..que no, que els somnis es fan realitat, a tota eixa gent que no confiaba en nosaltres, per joves, per inexperts o perque si o perque no..que ahi teniu, mes clara demostracio no existeix.
A eixa gent que dies abans encara deia "que si no se que van a fer el 12 d'Octubre"..eixe no se que el teniem en la panxa el dia 12 d'Octubre els que hem viscut per organitzar la festa quan miravem el cel i este ens donava una tregua.
Quan en un mateix dia, tinguerem que canviar de plans i d'ubicació "per si la tregua s'esgotava" i en menys de 10 minuts teniem a 1400 persones reubicades a diferents caus, a eixes falles GRACIES, i a les demes GRACIES..
Les primeres per deixar-nos un sostre, les segones per acudir i ajudar en tot.
Com a fallera d'una comissio en la cual es va fer sopar, GRACIES a la falla el Portal(que ens deixa un verset i tot) i a la falla Sol i Tarongers per fer posible la festa i sobre tot la GERMANOR que era el primordial aquest dia.
Ara, gracies a la MEUA falla per recolçar-nos,ajudar-nos, i estar sempre ahi tirant del carro, a tots, que no els nomene perque son molts i hem deixare algu..ja sabeu qui sou i els que hem fereu plorar d'alegria..SOU ELS MILLORS
L'any que be REPETIREM teniu-ho clar i aquesta falla estara present.
Han segut uns messos de locos,un dia inolvidable i un cap de setmana de records..
Records que mai s'esborraran de les meues retines ni del meu cor i que de segur tornarem a reviure en un any.
En fi, no vuic ser pesada,ni dir res mes, perque acabare plorant de nou i esta tot dit i vist..
A per la segona part que es queda pendent i a començar amb la de l'any que be!!
"AGERMANATS '08"!!!!

9 comentaris:

AMPARO LA PRESI ha dit...

entre tu, raquel y la foto se m'han ficat el pels de gallina, si estar en el cau de la bernat era impresionant esta foto t'aborrona, reitere totas les enhoresbones a tots, y que eu digues natalia al any que ve mes y mosatros estarem ahi.

Natalia ha dit...

gracies per enesima vegada a tots els meus companys que han fet posible aço: Pau(sempre aguantant-me), Rakel(quins matins de faenera mare), Xuso Cervantes(la serenitat), Spielberg(que no es desfara de mi), Boleta(a l'any que be el carnet teu en llumenetes),Xuso(optimiste 100%), Pauet(el nervi pur), Elsa(contacte amb el catering directe), Gema(contable i gracies per els patrocinis), Fep(soc amiga de Al Capone), Roda(Al final Sueca Parc a la festa), Rocio(Alça la ma per a parlar!!), Vanessa(Ja vaig vore a les de l'ambulacia vinga la ball), Rodabars(gracies per la furgona), Abel(gracies per l'ajuda mab el cartell), Raul(fins ultim hora mab ganes de guerra), Morell(sense estar estaves), Rosendo(impresionant..)..hem deixe gent de segur..Blai, Domenech...un plaer veins de cau..
A la resta que han ajudat portant gent de les seues comissions i no he tengut tant de contacte amn ells, gracies per fer posible aquest dia i prepareu-se per la proxima..
A la gent de la meua comissio que ha et posible eixa nit meravellosa..gracies, Amparo presi, Toni presi, Vicent Tormos, Pelope, Esther, Geli, Gregori, Blanca, Javi, Maria G, Maria V, Cris Campi, Sandra, Sara, Marta fm, Mar, Marineta, Marta lleti, Sancho, Javi, Merche, Encarni,Mama Pelope,Susana, Lucia, Neus, Adri, Rakel..
a tots ..perdoneu si hem deixe,pero no m'ixen mes noms...
gracies de veritat..

Xuso ha dit...

Un plaer Natalia...
gràcies a la vostra comissió per la col·laboració en la festa i en especial a Raquel i Natalia per la implicació en aquest projecte.

Que sort té la comissió verge de sales de tindre-vos a la cort d'honor!!!

Ha sigut un plaer de veres treballar al vostre costat, gràcies!!

Amic fep ha dit...

Continue en la linea del comentari del article anterior.

MOLTES GRACIES comissio Falla Verge de Sales.

Natalia, un plaer, coneixert, treballar amb tu, i ara estic tranquil que vas a cuidar molt be d'un amic...

Rakel, xapo, gracies per tot.

Enhorabona a la Comissio de la Falla Verge de Sales per tindre fallers conforme els te, desde el President/a fins l'ultim vocal.

cento ha dit...

es impressionant o no? si la festa va ser magnifica, veure al fep demanant per activa, passiva, només faltava que estirara a la gent de la falla per que prengueren cadira.... primer la Rakeletes vinga el plor parant les taules, Natalia a correcuita parant la taula i correr a la boda, i despres tot una explosió d'emocions al cau de la Bernat,el passa-carrer que semblava una de les desfilades de falles (visita de cortesia o cavalcada del Ninot) i un etc, per a la organització i per a tots els que vam participar....
ara llegir estos comentaris d'agraïment encara m'emocionen mes, en estos moments tinc la pell de gallina. es a vosaltres a qui us agraïm el regal que ens heu fet. GRÀCIES AGERMANATS.

SPIELBERG ha dit...

A mi també m'agradaria donar-vos les gràcies per haver estat ahí en tot moment, per cedir-nos el casal per poder sopar, i per fer realitat una festa.

A Natalia i a Raquel no se que dir-los que no hassen escoltat encara. Gràcies per ser com sou. Teniun company Agermanat per sempre.

Ens veiem en Agermanats 2008

mar fm 2007 ha dit...

Clar que si, jo demanaria una gran i ben mereixcuda enhorabona.Tant a l�organitzaci� perq esta ben clar que sense ells no haguerem tengut aquesta gran festa, pero si tots els fallers no hagueren acudit i recol�at aquest acte per a que es celebrara ara no estariem asi.

Moltes gracies a tots els agermanats 2007 i esperem vore , jo com a fallera i agermanada un agermanat 2008.

Natalia ha dit...

Q ENCARA ESTEU DE RESACA VAAAA!!!!!
NERVI!!UN POQUET DE VIDILLA!!!

dinarama ha dit...

pues si,anem a mes cosses que m'entra melancolia.
Ste cap de setmana presentació i ja comencem de nou el moviment faller,totes les semanes falleres,amunt i avall.comissions i resta.
Ale,va que ja fa olor a falles