divendres, 29 de febrer del 2008

Hui es divendres i...

Ja estem en falles!!!
si, si , si..bueno casi, pero ja hi ha molt d'ambient.
En la nostra falla aquesta nit ja tenim soparet, d'eixos de falles que anem tots i es quan el cau esta en plena vida, tots junts, sopant, el jaleo, l'entrepa baix del braç, papes, olives, cacaus..
els de la colla del costat començen a cantar i seguim tots,lololoooo....uuffff...i amb tot aço, hui ademes, son els PLAY BACKS!!!
En aquestos play backs, es llança mes gent, hi ha tot tipus d'espectacles,des de coreografies fins i tot un streaptease que tingerem l'any passat, i unes sevillanes amb els Manolos!!...En fi, son dignes de vore, que enguany també hi ha de tot..
Començaran aquesta nit sobre les 12.15 i aprofitant aquesta ocasio on ens reunirem gent tant de la falla com de fora, farem la rifa d'un cuadre artistic del pintor Daniel Claver Herrera.
El sopar començara sobre les 22 h, pero hi ha que anar a montar taules i acavar els cartells per a la cavalcada, es a dir, esta vesprada ja haura gent al cau, qui puga, pot pasar a tirar una maneta(i no al coll de ningu!!!).
Animeu-se que ja son FALLES!!!

7 comentaris:

Esther ha dit...

Ja estem ahí, ja. Ja està cremant-me el foc de la cremà i tot. Bueno, no me'n passe tant. Ja he escrit al foro. A vore si es nota.
Bessets a totes i tots.

Natalia ha dit...

Voy a ello!!!!
el foro el foro!!!!

rocio ha dit...

Que seu paseu molt be esta nit, feu fotos per a que els blogers les vegam despres.
Ens veguem, a les xarangades¡¡¡
Natalia gracies per al felicitacio¡

Anònim ha dit...

ALS QUE FICAREN LES BANDERETES.

PAREIXIA UNA COLLA DE ANORMALS BERRETXANT A LA UNA DEL MATINADA

Anònim ha dit...

A L`ALTRA MOS LES FIQUES TU A VORE SI TU ERES MES SILENSIOS
UN POQUET DE AGUANT QUE ESTEM EN FESTES FALLERES

cento ha dit...

lo lo loooooooooooo lo....
quin cap de setmana, es notava en l'ambient que la gent volia falla, falla i mes falla, els play-back's genials amb les mamaxixo, que forts son Els Últims.
per cert la cavalcada non comment. quina castanya.... ahh i les paelles de hui, no estaven pactades, per res del món veritat Raquel,Lucia i etc...?
Al del anonim de dalt que estiga tranquil que les banderes ja estan totes penjades i ja no farem mes escama per la nit, mil perdons per les molesties, passa't un dia pel casal que te convidaré a una copa.
JA ESTEM EN FALLESSSSSS

Anònim ha dit...

Hui és dilluns!!! I ja estem en el mes de març! Iuuupi!!!

Per cert, en la meua web hi ha unes fotos on eixiu la colla que anareu a veure el concurs de xarangues. Les podeu veure en ací.