dijous, 14 de febrer del 2008

Els fallers d'honor

Este dissabte hi ha una cita molt important en la majoria de les falles de Sueca, es el dia dels :"fallers d'honor", on tenen el protagonisme persones que no perteneixen a la comissio, pero ajuden amb alguna aportacio economica, mes o menys gran,pero ajuden, s'involucren amb la festa i per aixo son benvinguts.
Es una nit, on se sol fer un soparet, o dolcet i cava, es van cridant a tots els "donants" i sel's recompensa amb un obsequi.
Aquest any, crec recordar que hem comentaren quel'obsequi son unes copes amb les cuals pots fer una coleccio, no se si s'haura tancat aço o no, pero ja vos ho direm..
eren unes copes amb l'escut de la falla, donaven una o dues per any fins fer mitja dotzena o sencera(pero el dit no se si s'ha fet a la fi o no)
La nostra falla ho celebra desde fa anys a la Sala Eclipse(dlt de la discoteca Go!), anem tots sopats i alli ens fem dolcet, en la nostra colla marquem els pastisets amb una dità per a que quan pugam començar cadascu sapiga quin es el seu!jajajaja...despres es fa l'acte,el cava..i la barra lliure acompanyada enguany per un trio de cantants que amenitzara la nit fins crec que les tres de la matinada.. i despres es trau mes o menys per el descans el resopo i ale tots a fartar de nou...bocadillets surtidets..mmm..que bo..(ara hem menjava jo uns quants d'eixos)

esta es una cronica avançada de la festa del dissabte a la cual jo no acudire perque tinc BODA!!!pero despres hem trobare amb els valents i valentes de la falla que seguisquen la festa per els pubs de Sueca.
Tenia ganes d'escriure i sentir eixe espirit faller que ja va invaint l'ambient, aquest dissabte fallers d'honor,l'altre paelles JA!!el rally, dinarets al cau, penjar banderes, be, primer s'han de fer..ejem ejem..com tot...

I cada dia s'arrima mes la recta final i com deia anit una bona amiga de la falla El Portal, (que anit va representar el sainet)"amb aço ja estem a un pas d'acavar les falles, pero no patiu que el dia 19 de Març comencen de nou!!"

1 comentari:

dinarama ha dit...

jo en conec alguns que s'ho passaren d'allò mes be cantant i ballant.
i de altres que dumenge duien una ressaca de por,ai els xinos,que no son bons digestius.jajaja