dimecres, 13 de juny del 2007

La Falla de vacançes



Be, com podreu imaginar aço vol dir que s'arrima l'estiu i la falla s'agafa vacançes, millor dit les reunions, per que els que treballem,seguirem fent-ho, extra oficialment, pero seguirem preparant els play backs, el rally, realitzant idees per innovar, quedant els divendres per a sopar i contar-ho tot, seguirem entrant al blog...mmmm..aixo esta mes dificil,per que ara que pense jo tampoc tinc internet al xalet!!!aaaghhhhh!!!
pero en fi, fare cosetes d'estrangis en la feina(com ara per exemple)i anire a Sueca a passar el mono, jeje..
Este divendres es l'ultima reunió, els xiquets/es acaben el cole, i han de soltr-los al aire lliure per a que no estigen per casa marejant, aixina que este divendres aneu, que fins septembre ja no hi han!!
Encara que en estiu quedarem, els divendres soparets i xarraeta i anem ficant-nos al dia, que mireu que tenim cosetes en l'aire ehhh.
En fi, per part meua hem pedre l'ultima reunió de la temporada, llastima, perque mira que m'ho passe be,pero ja tinc un compromis i el quedar be va per davant, que remei..
Per cert, enrecordeu-se del proxim sopar, de que hem de quedar per entrenar, que no es quede en l'aire tanta il·lusio del futbet!!!
Jo ja tinc miraes espinilleres i proteccions varies, m'estime la meua integritat fisica...
PD: si algu vol apuntar-se ja a La festa de Agermanats, Rakel que vos agafe nom i cognoms el divendres, la resta quan ens vegau ho digeu, per favor.

11 comentaris:

dinarama ha dit...

ale¡¡tots a la mar, jo ja he anat hui i he nadat, que l'aigua estava bonissima ,gens gela i mar i jo ens hem fet u plat de tellines que ni en els restaurants,que bò.
Pues el que diu natalia, que seguirem fent reunions pero en lloc de al casal, al xiringuito ,lo que encara no tenim decidit quin pero ja ho direm .

Natalia ha dit...

tinc informacio fresqueta te la pasare per a q hodigues en la reu el div ;)..
ja he fet el primer escabusso de l'any!!!molt be!!va que jo ja duc uns quants!!!

Mar FM 2007 ha dit...

Ehhh que l´estiu comença ara no vos desanimeu , encara venen molts cotilleos i poden passar moltes coses.
Ens vegem a l´ultima reu oficial, pero hi hauran moltes mes, jajaja.
Bessets.

Natalia ha dit...

Hi han mes fotos al album ;) pegau una ulladeta

San-vala ha dit...

Ale tots de vacances i la mar, però no oblideu la falla que ella sempre esta ahí...

Si voleu un bon xiringuito per a quedar el del meu amigatxo Tristan esta al Socarrat, perdoneu per la propaganda però per un amic ja sabeu es fa el que siga, jejejejeje

Mar FM 2007 ha dit...

ens passarem pel xiringuito de Tristan, ja que estarem de vacanses.

Natalia ha dit...

Estaguent en la mar, passarem clar que si, hem pilla mes prop el del mareny blau, pero enguany anire prou per eixa zona aixina que aguaitarem :), en fi, si anem ens convidaras a algo per fer de relacions publiques i atraure clientela no???

San-vala ha dit...

Dona Natalia, si estic per allí, clar que si. Però saps que com tinc un bar aniré a hores intespectives, es dir quant tanque el bar...

Però teniu per segur que si vos vec vos convidaré....

cento ha dit...

molt de xiringuito però ara fareu memòria, i fareu això de uff, i l'operació bikini? ja ho deia jo, però els colpets (paraula omologada per a dir Xupito) que portaven les germanetes, la coca de Esther, les truites dels sopars, sopars, sopars... i ara el pikini on m'el fique? ui eixa molleta d'on ha eixit? tu eres nova no? ai perdurables... que vos agrada masa la bona vida... la veritat es que en estiu esteu totes divines de la muerte, esteu sempre fantàstiques. vinga que ens veiem als Xiringuitos, als dos, que jo també li tinc afició. bessets a totes, va i feu-se prompte morenasses.

Anònim ha dit...

Holaaaaa, la página está cada día mejor y estais muy guapos todos en las fotos, Penelope me dijo que habiais puesto fotos nuevas y ya las he visto, muy chulas.
Que alegría que ya estemos en verano. Por cierto buenísimo lo del " pikini" de Cento jejejeje yo también intento la operación bikini...
Besets a todos

dinarama ha dit...

pues si,centin¡¡la operació pikini l'hem post-possada per al 2010.per a anar concientssant-nos que açò del règim per a estiu es molt mal.Compreneu que fa calor i ja avelleix l'orxateta,el polo,(de xocolate,clar)les cocacoletes en papes i olives de acompanyants al xiringuito.....D'el que m'estic donant compte es que som molt aficionats a la bòna vida.ejem,ejem.entre xiringuitos,sopars de falla, de cumpleanyos,de blog, de reunions i ara una du postre i si no el porte jo o mar o la que fa el sant.i si no ,perque hui es l'ultim dia,o perque tenim que celebrar el que siga i ens ho inventem,ja sabeu qualsevol escusa val.jajajaja.
Bueno, no es dessanimeu que ens anem a vore al xiringuito i als entrenaments de futbet femeni.que xiques a ficarse les piles que ja estem ahi.
Un besset