diumenge, 10 de juny del 2007

SOPAR BLOGGER "2000"


No estem tots a la foto, però, tranquils i tranquiles, que farem un album per a que reordem el primer sopar blogger, celebrant les 2000 visites.
En definitiva, la nit pintava bé, ara que com ens hagueren fet pintar a les 7 del mati, Picasso ens portaria aigua o alcohol, que també va bé.
Aquest sopar a segut el primer de la gran familia fallera del blog,si, i com aquest esperem celebrar-ne moltes més.
Som uns maquines,moltes gracies a tots els que colavoreu amb visites i comentaris al blog, perque poc a poc anem consolidant la nostra feina i ens anem fent grans junt a vosaltres i millorant com el vi.
En açò com tots sabeu, no som mestres però ho fem el millor que sabem i amb la vostra ajuda continuarem donant forma al blog i a la falla, perque duguem la falla al cor, i el que fem per la falla , ho fem per nosaltres també.
Només hem falta recordar que la próxima semana les dones celebraran l'ultima reunió al cau, abans de l'estiu , quan tornem de veranejar continuarem amb la rutina.

18 comentaris:

Mar FM 2007 ha dit...

no si val falte jo, fiqueu mes fotos que guay. podem repetir el soparet als 5000. Estaria be , que opineu.

bessets

Natalia ha dit...

Ja ficare les fotos, no s'estreseu!!!

dinarama ha dit...

Natalia, tens que enviarli la foto de mar i jo en pau vrindant per el repte aconseguit a pau per a que se la penge al seu també.
Pues si que estaria bé fer el sopar dels 5000.El farem¡per soparets que no siga.jajaja

Natalia ha dit...

OK. NO PATIU QUE LI LA ENVIE NOMES PUGA

Natalia ha dit...

OK. NO PATIU QUE LI LA ENVIE NOMES PUGA

mar sanxeta ha dit...

Holaaaaa, yeiiiiiiii que peneta!!! i jo que estava en laltra taula!. sempre em pasa iwal el dia que feu sopar, acabe en altra gent i damunt tots en el mateix bar, que fort!
Ho senc perles, sabeu que mapunte a tot pero venia una amiga de Madrid i no podia dixarla penjada, pobra, necessitava la dosis suecana de Festa.
Eiiii esteu molt guapos en la foto. (weno... guapos tb anaveu en keepers despres ah esthereta, umm cristineta??) jajajja

Natalia ha dit...

mar, que aixo no es diu ehhhhh..secret d'estat!!o de falla!!jajaja

Anònim ha dit...

El sopar del blog es va quedar molt be. I això que alguna que em volia fugir acabà al meu costat sopant, ja ja ja.
Passeu-me alguna foto on estiga jo, que sino no puc fer la crònica a la meua bitàcola :( .
Per cert, en el keepers va quedar clar qui van ser el campions, no? Just dos que no ixen en la foto, je je je. Visca la falla! I no dic quina per a que no hi haja lios :P.

Natalia ha dit...

va quedar clar qui foren els campions ;).ara et passe les poquetes que tinc..

dinarama ha dit...

foreu dos campion sols per dolor etilic d'alguns o malalties repentines d'algunes.jo ho vaig intentar pero hem va superar la situació.Ara ja estic entrenant per a este cap de setmana que tinc despe i la pintarem alta.
I ademes ,que una batalla perduda no significa que perdam la guerra.jajajaja

Natalia ha dit...

si esque l'alcohol fa molt,mira jo, ni una goteta jajaja i la ultima a casa!!!!jajaja..lo teu..bueno va..aceptamos pulpo

CrisCampi ha dit...

yeeeeeeee!!!!! de que aneu...... no conteu res del disabte que es secret d'estat.....

Esther ha dit...

Bueno, pues ara parlaré jo. Que sapigau que feia molt de temps que no agafava una bufa com la del dissabte. QUE GRAN BUFAAAAA!!! I QUE GRAN RESACAAAA!!!! Casi em vaig morir. Encara tinc maretjos de tant en tant. Sapigau també que de moltes coses no m'enrecorde. Pau, tu que fores el que menys em coneixia, de normal no sóc així. Espere demostrar-t'ho al pròxim sopar, que, com podreu deduir, no veuré tant (espere, jeje).

Bessets d'una borratxina frustrà.

Natalia ha dit...

No patisques estherolis, si es d'entendre que quan et fas mami et canvia la vida i aprofiteu el que siga per disfrutar d'un ratet sense nano..Pau estava advertit del sopar, jeje..ja tenim la fetxa del proxim eh!!!

Anònim ha dit...

Mentre es penseu quan es el pròxim aneu llegint el que he posat de vosaltres en la meua bitàcola. Res mal tranquiles. Sols he fet un resum del sopar ara que m'han passat algunes fotos.
A vore quan les poseu totes!!

Natalia ha dit...

No s'estresseu, que ja vaig esta vespradaa per cd's,les meues reporeres ja tenen les fotos!!!

dinarama ha dit...

les meues ja te les he passat.jo ja tinc la feina feta .ara tu arreplega les altres.jejeje.tinc por de vore els caretos.jajaja

Natalia ha dit...

pues no m'han passat mes del sopar per ara ho senc :(