dijous, 28 de juny del 2007

ANIVERSARIS

L'altre dia anarem al mitic Gambrinus a fer-nos algo,mira que feia temps que no ens sentavem alli fora en una tauleta a xarrar i distrauren's vegent passar gentt i com no parlant de coses que fer per a la falla!!
Als 5 minuts passa Penelope i la germana i es pararen a xarrar, de repent passa Cris i s'asenta alli tambe..ja eren 6!!!contant que començarem 3!!
Apareixen Mar Sancheta i Sara que no tenien ganes d'anar al gym(ja m'han xivat Mar que no feres res!!))jajaja..
Mare quina colla ferem en un no res i le sque passaben i no paraben que si no!!
Estaguerem parlant del sopar del dia 6, que on el fem, quants/es serem..que al endema es l'anivdrsai de MAR(FM07) que als dies el de Astrid...buf!!massa anivrsaris per recordar..i diguerem perqueno fem al blog unaplantilla onpugam anar apuntant tots els aniversaris, que el vega tothom i aixina sabrem a qui felicitem el dia "D" per ser mes iaio o iaia!!!
i Dit i Fet, perque ni ho pensarem..vaig a ficar-me mans en l'obra i fer eixe calendari..no dudeu que nomes el tinga el ficare al blog i la gent pot anar diguent quan es el seu cumple i anirem apuntant!!
Al final no parlarem del que teniem pensant concluir i traguerem mes feina que fer, pero si se fa amb gust..
no s'escaquejeu de la reu de dema ni del sopar del divendres perque hem de parlar de les fetxes per als entrenes de futbet i dels play backs!!