dilluns, 4 de juny del 2007

La "meva" falla

Si heu llegit be, he dit la "meva" falla, i ho dic en totes les falcutats fisiques i mentals al 100%.
I qui no diu que es la seva falla a la qual ell/a perteneix??. Estos dies he tengut vacançes, el que m'ha permés disfrutar de passetjos pel poble, descans i pensar en moltes coses relacionades en les falles que dugem entre mans, lo curios es que ens hem trobat a gent, que ens preguntava: Sou les que dugeu el blog de la falla, no?
A el que responiem: pues si..que vos pareix?
I quina es la sorpresa quan ens diu la gran majoria de la gent: Molt be ho feu molt be, encara que algo subjectiu...

¿¿¿???

Subjectiu, normal, escric per a la meua falla, agrane cap a casa, aço no vol dir que no acceptem visites d'altres falles, i amb molt de gust, en els amics i amigues que tenim bonissims per altres falles, col·laborem indiferentment a altres blogs, comentaris,de tot,ajudem en lo possible. Anem a festes, a les nits de casal, dinars...i els d'altres falles ho fan igual amb nosaltres, ixos anims de la falla Avda.d'Espanya, Cervantes, Portal, Xuquer..per traure aço endavant..Nomene a estes per que son les que des d'un principi han estat al blog d'aquesta falla ajudant i animant.
Pero la meua falla es meua, i seua, i d'ell i de les meues amigues, dels que apenes vegem, i del mes menut o major de la comissió, de la colla que es senta a l'adosat...de tots els que som i no estem, pero de tots som segur..
I no es que siga la millor, no, encara que per a tots els de la "meva" comissio ho es, tant siguen fallers de tot l'any com a fallers/es de 3 dies, estan ahi i si venen es per algo, siga el que siga el que els atrau..
Hi ha gent que perteneix a una comissio per que la seva familia es fallera de tota la vida, o perque el seu nuvi es faller o a l'inversa..
En altres casos, es du a la sang, encara que la familia no siga ni de la terreta i per les amistats tan bones de tota una vida ets fas faller/a.
I clar, es la teva falla i per a tu la millor.I eres igual de faller/a que altre, estigues un any que estigues en la comissio tota la vida.
Que soc o som subjetius??qui no ho es amb la seva falla??
pero, el companyerisme amb altres falles no es queda enrere, les visites a altres caus tampoc, les defenses a capa i espassa d'altres comissions.
Que es perd al bàsquet, es dona la mes sincera enhorabona a la falla actual campiona; que guanyem al fronto, i ens sap mal i tot, perque coneguem als que s'enfrontaven..
Que al dia 22 de septembre es el campionat de futbet femení, ja tenim mes jugadores que la plantilla del Madrid, i amb mes merit perque tot es sense compensacio economica, perque altre tipus de compensacio si que hi ha i quina millor que jugar per a la teua falla, amb la teua gent, sense importar-te les canelles, ni saber jugar, ni res, sols per juntar-se i passar un bon rato amb gent d'altres falles, perque la seva tambe es seva i es la millor.
I clar, segur que aço passa a totes les falles, pero açi parle de la meua, del que visc dia a dia, del que se que viuen els altres de la comissio, del que senc, del que ens diuen..
Aixina, que com dic, intente ser el mes objectiva possible, pero si escric per a la meva falla ja deixe de ser-ho i mentre puga seguire fent-ho i amb l'ajuda de la gent que fa que aquest blog siga un poc mes complet el tirarem avant.
I per a les altres falles, aquesta comissio seguira recolçant en tot i per a tot el que es puga, intentant en temes generals sent objectius.

13 comentaris:

dinarama ha dit...

Ole¡
Quina subjectivita?cadascu parla de lo seu lo millor possible, perque es com en els fills, els amics, els pares,.....Tu pots dir,el meu pare es un imbècil, perque ma castigat o perque ta renegat ,però quan et diuen,ton pare es.....ja entrem en temes de discució perque pots donarli algun recuerdo pa la seua familia o aplaudirli la cara.
jo no soc agresiva¡¡jajaja
Lo que pasa es,que quan te parlen mal de lo teu o teu critiquen o defenses a capa i espassa, com fem amb la falla,i a qui no li agrade que cambie de falla o qe no siga faller, o que mire cap a altre costat.
No se,pero crec que es un tema que no pot ser objectiu.si no que ho intente fer un altre a vore si ho acanseguix.
Ademés , açò es un blog on tots donem la nostra opinió i on ens relacionem els fallers entre nosaltres i cambiem opinions amb altres fallers d'altres comissions.
Un beset.

Anònim ha dit...

Bueno, bueno. Pareix que torneu a traure les urpes per a defendre allò que és vostre. Millor no dic res mal de la vostra fala per que sinó em veig l'esquena plena d'arraps...
En la meua falla no tenim eixe problema perque tenim oberta la participació a tots els internautes. No tenim tantes restriccions per a permetre la participació de la gent. De tota manera, faces el que faces sempre hi ha alguna persona que no li agrada.

Natalia ha dit...

crec que heu mal interpretat el article, no estic restringint cap participacio, sino a l'inversa,anime a tots/es a participar en tots els blogs. sols he fet un article sobre el subjectivisme i el objectivisme de cada persona en lo que vol, o perteneix.
Asi esta obert a tots, de fet tenim comentaris de tots tipus de persones i de critiques tant constructives com destructives..
sols vuic demostrar que no sols açi s'escriu subjectivament, evidentment este blog es de la falla Verge de Sales i la creat una fallera de la comissio, el du avant amb ajuda de gent de la comissio i per supost visites d'eltres persones d'altres falles.
pero en cap moment es va a restringir cap tipus de visita ni de comentari.
sols volia fer un article subjetiu..pero deixar clar que tambe podem ser objectius..

mar sanxeta ha dit...

Que entre tot el mon!!! Que com diu Natalia, volem que entren, no que sen isquen!!
Altra cosa es que se falte al respete de les persones, i aixo ja son paraules majors.
Un besset perles

Natalia ha dit...

Este article no esta escrit per cap ofensa ni per atac, sols perque volia escriure sobre la subtectivitat de les persones..

rocio ha dit...

Natalia sigues objectiva o subjectiva, ho escrius per que vols i perque t'agrada, altres també podriem fer el mateix... i Pau te raó, mai plou a gust de tots, eixina que avant i qui no estigua conforme que comente o t'envie un article, seria perfecte, no? els que estem als blogs volem participació i diferents punts de vista.

Anònim ha dit...

si has fet un blog de la teua falla ,cap on es suposa que deuries agranar?

Tindras que parlar de la teua comissió no? dic jo...
Avant que ho fas molt be.....

Ara La meua Falla la millor eh?

je,je,je

Natalia ha dit...

Gracies a tots, pero seguisc diguent que es unarticle d'opinio, no de defensa, com diu rocio, l'escrit pq he volgut i au..
i rodabars, la teua falla no esta mal..passe bons ratos en ella..pero soc subjetiva en este tema jeje..

Anònim ha dit...

Natalia, parlar mal de la feina, facil
fer realitat un somni, molt dur
les paraules, per al vent
critica destructiva, no te futur

Mira la gent que t'envolta
mira els seus bons comentaris
no penses mai que treballes mal
sino, mira tots els teus escrits.

Es el teu somni
es el teu treball
es el blog de la teua volguda Falla
el que estas duent endavant.

Els teus companys fallers, satisfets
per la gran tasca realitzada,
als que fan mal i ens critiquen
perque els tenim que donar cova?

Anim i endavant!!!!
continua amb el teu projecte
continua amb eixa il.lusio,
i un abraç de Pep Cervero.

rocio ha dit...

No he dit que sigua per defensa... sols llibertat d'expresió

Natalia ha dit...

correcte, es un article que qualsevol havera pogut escriure, no du cap missatge secret ni cap intenció mes enlla del que es llig ;)

Anònim ha dit...

Com que no hi ha cap missatge secret? Si agafem el numero de paraules ens dona un número primer, si aquest el factoritzem ens dona una serie subespacial de 21 numeros que traslladats a lletres, amb la correspondencia A = 1, B = 2, etc. Podem trobar el següent missatge ocult:
V I S C A L A F A L L A D E L P O R T A L

Juas, juas ;)

CrisCampi ha dit...

Pauet ojito en lo que dius que d'aci quatre dies mal contats estaras en la millor falla la VERGE DE SALES!!!! jeje aixina que recolsa als teus futurs companys fallers!!!! jujuju muaka