dijous, 3 de maig del 2007

El poeta misterios

Tenim entre nosaltres un poeta, no es un poeta qualsevol, ningú sap qui es o almenys aixo creguem la resta..
Es donà a conèixer amb un vers dedicat a la hipocresia fallera, en el cual va deixar clar els problemes que totes les falles sufrim a l'actualitat, parlant de la tan nombrada ara"germanor fallera" i resumint en tan poques linies tantes veritats.
Despres, va reapareixer, del·leitant-nos amb un vers, en el cual somiava despert,vegent a totes les falles unides i agermanades, celebrant una festa que esperem que algun dia es faça realitat, una festa en la que gent de totes les falles es junta, un dia qualsevol i es faça passar per un dia mes de falles.
Qui es aquest senyor, xic, senyoret...o pot ser xica també??Es diu Pep, nom valencià de veres, de cognom Ceveró com la casalla. Nom original...
Tinc entès, que hi ha gent que vol averiguar la identitat d'aquest poeta, però sincerament a mi no m'interessa,que hi ha de mal que escriga amb un pseudònim i no sapiam qui es??
Segur que algu, en saber l'identitat ja no li trauria trellat el llegir els seus versos, perque ja estem ficant-li un rostre a l'autor i no te la mateixa intriga que el fet de no saber d'on venen estes lletres..

Aquest escriptor, m'ha sorprès de veres amb la seva ultima apariciò, escrivint un poema el cual no te cap relació amb els anteriors (dedicats al mon faller)..i podeu llegir-los a la pàgina dels nostres companys de la falla avinguda d'espanya(ara-vinc.blogspot.com).
En fi, tornant a el que dia, el vers va dedicat a les mares, i molt apropiat, ja que este diumenge es el dia de la mare, es digne de llegir, i a mi m'ha pillat encarregant el ram de flors per a la meua i me rist per la situacio..

I si algu sap qui es, a mi que no m'ho diguen, que vuic seguir llegint els versos i deixant volar la meva imaginacio,no vuic ficar-li rostre, no vuic saber qui es i ademes si ell volgera que ho saberem ho havera dit des d'un principi..
Aixi que, pegeu una miradeta als escrits d'aquest poeta misterios i deixeu volar l'imaginacio..

Ens vegem dema a la reunio!!!

8 comentaris:

Mar FM 2007 ha dit...

jo demá no vaig a la reu, men vaig de soparet, pero tranquiletes que anire pa que me convideu al cafenet,en veritat aniré a lo millor, a la tertulieta, el cotilleo de la setmana, que si esta , que si laltra jejeje lo de sempre

San-vala ha dit...

Jo se qui es!!!!!!, però no ho dit, jejejejejejejeje

Es broma no ho se, ni m'importa com diu Natalia molt bè igual si savem qui es per la gràcia, prefereix no saber-ho i disfrutar de les seues poesies. Les anteriors sóm molt bòniques però la de la Mare es exquisita per a mi una obra d'art...

Per cert feu cas a Natalia i aneu a la reunió que després no s'entereu d'algò i renegueu, jejejejejejeje...

Anònim ha dit...

Hola!enhorabona!encara no havia vist la vostra fulla!!que vos vaja bé!
Iiiee San Vala!ja t'ha pillat per açi!!jeje.Jo tampoc sé qui és el Pep Cerveró!pero mola molt el que escriu!
Pep escriu algo en la meua falla!!!Gracies!(és la Ronda!)

mar sanxeta ha dit...

Ye Verduu, ¿eres tu?, que wai, gent de altres falles!!! Malegre Deme que hajes entrat, aixina parlem tb en gent de altres falles.
Jo tampoc se qui es el xic este pero igual .....algun dia mos enterem jejejje, Ja sabeu que jo mentere de tot!! ajjaja, no es brometa, ja vorem igual com diu Natalia, es millor no saber qui es, igual.. es perd la gracia i el encant si li fiquem una cara.
Ah i vull informacio de la Reunio, que no vaig poder anar!! (¿no es una excusa val?)

Mar FM 2007 ha dit...

Res parlaren dels conters.
Ara que jo tampoc vaig anar (uyyy! que fallo).
Lo que man dit.

Bé bessitos

dinarama ha dit...

Hola a tots, quan de temps...
Estava afaena en lo de la despedida de la nostra amiga,que mal de cap a nat?je, però mos ho passarem en gran¡¡
Que festival¡¡
Xiquetes, si no veniu a la reu despres passa el que passa.(malament,vos ficarem falta)
Res, parlarem del conters, dels nous carrecs de la comissió femenina,de qui es casava, de qui estava lia en qui,ai¡que se m'escapa¡¡.Lo de sempre lo de estaaa en qui ja sabeu, i si no haver vengut,jajaja, que mala soc.
Bé que jo tinc carrec, encara que igual com l'any passat ho varem fer sense tindre'l enguany intentarem fer-ho igual de bé o millor,jo crec que millor perque ja no tenim l'ajetreo de la fm en casa i aixó vol dir que tenim més temps per a fer-mos cubatetes i xopitos que com diu Pau "de tant de xopito, ja tinc un calamar"
Un beset a tots

Anònim ha dit...

Moltes gracies Natalia,
gracies per aquesta mencio
soc, un faller, un ciutata
que no es mereix tan gran honor.

Un article, poder somniar
un somni, tal volta realitat
les meus paraules, per mi
el que pense, una veritat.

Una veritat baix un punt de vista
una realitat que ajude a canviar
no vull que pensen igual que jo
el que vull es fer reflexionar.

La gent pot canviar
la societat pot evolucionar
els fallers podem somniar
pero, entre tots podem fer-ho realitat.

De nou, Natalia, gracies
enhorabona per la teua pagina
per la teuna comissió, i una cosa
a continuar i ENDAVANT!!!!!

xoxi(filla de la presi) ha dit...

yeeeee,xfi ma fet el animo a entrar a la pag desd el ordenaor de mamare xq el meu.....ta malet pobreeet,juju!!criiiiiis,jo ja se el cotilleo,i no per tu,Q FORT,ixa me lapunte,ja mos fa falta una sobremesa eeee,afañeuse i estrenem al presi preguntanli si podem anar a dinar al casal algun dumenge q atre,aixina q el presi mos done el seu primer permis,jujuju,te apoyamos toniiii,besitos a totes xiqes,asta latra!!