dimarts, 22 de maig del 2007

II MATINAL D'AERÒBIC


El pròxim dissabte teniu una bona ocasió per participar en un matinal d'aerobic faller. El cap de setmana passat es va celebrar a la gran capital i la falla Bernat Alinyo, per a no ser menys ho fará aquest dissabte a Sueca. El lloc on es celebrarà és al seu cau, al costat de l'ambulatori. El preu? 3'50 €. Inclou una samarreta, la participació en una rifa, begudes gratis i classes d'aerobic durant tot el matí. El nivell de les monitores és molt alt i hem confirmen que acudirà moltissima gent, aixina que ja sabeu, ots enplan esportiu i a fer aeròbic!!
vos esperen al cau d'aquesta falla!!!

2 comentaris:

dinarama ha dit...

Tali, averigua l'horari del basquet, que mar te boda i li tinc que fer el monyo,si vols, passem per lo de ampa i que mos ho diga, o li toquem que ella te el full que ens dona el delegat de la comissió femenina en funcions,que si no es per ells, sera perque el delegat va a les reus dels homes....no entrem en detalls.
menos mal que asi el brother ve a voremos i mos conta les coses.

Natalia ha dit...

el full el tinc jo nana, es el dissabte a les 16 hores al pavello cobert, estem en el grup A, crec, amb l'ajuntament,i no recorde quines atres 3 falles mes, el full el tinc a casa, despres penjare la noticia.se que jugen, l'avinguda,el portal, poble vell(crec)..en fi...que depsres ho fique, pero l'hora segur segur que es a les 16 h