dijous, 24 de maig del 2007

Rumors...

Aquest article va dedicat a aclarir una serie de rumors, rumors relacionats amb una festa que ja hem deixat ixir a la llum, una festa que fallers de a peu de algunes falles estem organitzant, una festa sense cap tipus de sentiment polític, sense cap tipus de boicot de cap altra festa i sobre tot no volem que siga un macro botello!!
Es una festa per a gent fallera, una festa, com ja he dit abans, no es res fet amb mala intenció!volem que siga un dia de l'any que no estiga considerat com a un dia dels tres de falles, un dia en que serem capaços d'unir gent de totes les falles a un mateix lloc, amb una mateixa samarreta, amb una mateixa xaranga i tots amb un mateix sentiment, l'amor per les falles.
Que esta clar que s'escolten coses i poden haver mal entessos,pero les preguntes estan per a fer-les i nosaltres dispostos a contestar-les, a la nostra falla aixi ho ferem, i aixi es fara dema en la reunió. Tot tipus de dubte sera contestat, esta clar que l'acte no te forma fisica encara, pero sabem el que volem i el que no volem, volem que siga un acte de diversio, no de bandalisme, volem demostrar que els joves som capaços de realitzar els nostres somnis, i que no es precis que tots estiguen relacionats amb l'alcohol!podem i sabem passar-ho be igual.
Per aixo estem treballant per traure'l avant, sense cap tipus d'anim de lucre, sols ens mouen les ganes de fer coneixer a la resta de la gent lo que som capaços de conseguir els fallers amb ganes de traballar.
Seguent realistes, sabem que sempre haura gent que no estiga d'acord, pero aixo es inevitable, pero demanem un vot de confiança, hem dit que volem fer, tant a la JLF com cada representant a la seua comissió, es el primer any i som primerencs, pero ningú naix sabent...
Sols volem gaudir de la festa fallera un dia de l'any, amb un sopar, una orquesta, tots junts, demostrar que dona igual que sigues d'aquella o de l'altra falla, que podem estar tots junts per que l'unic que ens uneix es la festa fallera.
Perque volen fer-ho dificil? ficar-nos obstacles...En lo dificil que resulta fer aquest somni realitat, el que necessitem es ajuda, el recolç de tots i les ganes de viure aquest acte per primera vegada a aquest poble i poder fer-lo durant molts anys mes, eixir als diaris com a pioners, com a innovadors i sobre tot com a Agermanats fallers.
En fi, sols volia desmentir els rumors i aclarir la finalitat d'aquesta festa.
I dir que dema en la reunió estarem dispostos a contestar a tot tipus de dubtes i fer totes les aclaracions necessaries.
Espere que acudiu i ja de pas es probeu els polars!!!
Molt bon dia!!

12 comentaris:

Carlos Miragall ha dit...

Bon dia Natalia, veig que ahir no et vas poder gitar tranquila, i no era pels trons i els llamps. Jeje.

Enhorabona per l'article!

San Karrega ha dit...

Tranquila jo tampoc vaig dormir...

Molt bé Natalia... Crec que entre els dos ja ho hem dit tot, no?!!

Natalia ha dit...

ja sabeu l'esforç que estem fent, tots treballem , estudiem i tenim vida personal i traguem temps de baix les pedres per a poder realitzar aquest somni, per a que ara s'hajen empenyat en tombar-nos el projecte!! hem nege!!

mar sanxeta ha dit...

Jo tb Hem negue Nat!!
Em pareix molt be la teua postura, i saps que te de dir, que sempre hi ha gent que no te res més que fer que criticar i armar lio allà on va.
!Que viva més avorrida deuen de tindre!!
A mi em fa comboi, i sé que a moltisima gent fallera també i aixo es el important.
Ah ja te he agregat, me pasa la direcció Cristineta.
Un besset i men vaig a seguir en lo meu jejejje.

Mar FM 2007 ha dit...

Tranquils que hi ha gent que fara el possible per a que no es complixca aquest somni faller, pero teniu el recolçament de molt fallers i falleres que faran per a que es compleixca i ademés es quedará com un dia, espectacular ja ho voreu.
Anim a tots!!.

Anònim ha dit...

Estic segur que li hem tocat la moral a algú per el simple fet de no deixar-lo "manar". Per que manar sabem tots, de treballar és un altre cantar. En finsss, anirem contra vent i marejada per arribar a fer la festa.

CrisCampi ha dit...

mireu tot es queda en una frase "agermanament faller" cada ú que l'agarre com vullga, qui en realitat estima les falles ho acceptara qui no.... que es quede en casa per favor!!!!!!
juas :p

Anònim ha dit...

mala mierda de blog

Natalia ha dit...

este individu/a molt de criticar pero açi esta tots els dies...ens agrada tindre opinions de tots anonim, la teua tambe es acceptada ;).
no deixes de llegir-nos

San-vala ha dit...

Campeón intenta fer-ho millor i després crítica...

Molt bon article amiga Natalia, es nota que sents les falles com a part teua. No deguen fer cas dels rumors perquè sinó no podrien fer auqesta festa...

CrisCampi ha dit...

perleeeees!!!! hui de reunio!!!! qui porta el dolcet??? ho dic per anar al forn o no, jeje
os quieruuuu!!!!!

Natalia ha dit...

Jo pasando de tot tipus de coxinaes, que el meu estomago no esta pa trots.i dema tinc sopar en una falla amiga i no puc apretar!
a les 22 anire ;)