dimecres, 5 de setembre del 2007

Festes i Falles

Eyy! que ja s'acabat l'estiu, per on para la gent??, val que estem en festes..o aixo diuen..pero per açi ja hi ha gent que pot donar senyals de vida, que ho sabem, col.laboreu..hem canse de demanar-ho, pero uns/es cuants/es i jo seguirem per açi. Informant, escrivint i fent falla.

Ja diuen que el dia 14 hi ha reunió, o per lo menys una quedada!!sera al casino de l'Agricultura, encara no se res mes, pero com tenen que anar informant-me, açi s'anira informant també..

Altre punt a tractar es la Festa d'Agermants que s'esta organitzant, ja es definitiu, el preu del ticket ix a la venta en 15€, es celebrarà el dia 12 d'Octubre en varies ubicacions, al parc de L'estació una part, altra sera un recorregut i per finalitzar ens vorem al poligon pero sopar i disfrutar de L'Orquesta, perdó, orquestes!!que son dues!!!
totes lespersones que m'han passat nota per apuntar-se. agrairira que hem localitzarem per pagar, es donara un ticket que serveix de per a la samarreta nomes estiguem i per arreplegar el sopar(no el pergau!!).

Espere que aneu animant-se una vegada pasen festes, i que anem vegent-nos ja per el cau, preparant cosetes que ja estan ahi ehhh!!!, futbet, proclamacio, play-backs, sainet...uffff..
a ficar-se les piles tots/es i passeu-se per aquest trocet de falla ;)