dilluns, 17 de setembre del 2007

CONFLICTE AL 47é CONCURS DE PAELLES DE SUECA

Ahir va tindre lloc al parc de l'estació el 47é concurs internacional de paelles de Sueca,on es decideix quina será "la millor paella del món".ho fique entre cometes,perquè com tots sabem,la que fa cualsevol mare, pare, amic, cosi i qui siga en sueca li pega 40 mil patades a cualsevol d'aquestes,i no es que siguen mals cuiners,sempre se'n salva d'algúna però poques,és que jo per exèmple no he menjat mai, cap paella que sapiga a romer (això ho deixe per a les xulles),ni cap que no tinga pimento,o que l'arròs siga com un tres delicias però amb pollastre i conill.No sé si seré alguna inculta en asò de fer paelles ,si ho soc disculpeu-me.
D'altra banda i referint-me al titol de l'article vos vaig a contar el que passa amb informació abalada pe'ls propis afectats.
Cuan començava l'acte on els presentadors donaven les gracies a tos els participant i tots els patrocinadors de cop,es veié una xica amb un cartell improvissat al que deïa "SI A TV3"la gent que allí estavem presents responguerem de divèrses maneres unes mes correctes que altres però cadascú es lliure per expressar-se de la manera que més li agrade,doncs uns es ficaren a aplaudir mentres d'altres es dispossaren a tirar "servilletes" i cridar paraules mal sonants.

La cosa bé pel fet que aquestes persones que alçaren el cartellet havien estat convidades com qualsevol altre i dispossades a passar un dinar tranquils,però la xica de C9 s'acosta a ells sense més ni menys al veure els pins i bosses de má que duïen amb insignies de la cadena tv3,de la republica etc...(cadascú es lliure)i els digué no de la manera massa correcte que ni sel's ocorrera boicotejar-li el seu reportatge,que allí la xica es jugava la seua carrera.I com deïen unes senyores al bany-"a la joventut els falta que vagen punjat-los per a que boten"-.Ells un poc calentets pel que aquesta xica els havía dit es rebotaren.Jo en sóc una de les persones que pense que no sigue la manera més correcta de fer-ho, ni el lloc oportú,però també pense que la manera d'actuar dels qui tiraven els toballon i la manera d'actuar de laxica de C9 no va ser la correcta ni la esperada de persones que es dediquen a la política.

Vist i així el dinar es quedà de categoria ,una bòna picadeta on de primer teniem un molletes d'anec amb saltejat de carxofetes,de segón teniem mandonguilles de carn en pisto,de tercer calamars,el glopet de llima marenyera(que a saber d'on era),paella amb romer(ejem,ejem),gelat de pomelo amb coca de carabassa de la canal(jajaja) i el cafenet.

Tot i acavat el dinar es dispossaren a entregar els premis.

Millor paella extrangera:Restaurante pancita feliz .Ecuador
Millor restaurant de la Unió Europea:Restaurante Silvie Vlasim.Praga
Millor paella de fora de la ComunitatValenciana:Hotel Torre del MAr.Eivissa
Prèmi Nicolau Primitiu al Cuiner més Jove:Amb 16 anys.Arrosseria els Tarongers.Ribarroja
4t Prèmi:Hotel Nelva-Rest. Oro Negro.Murcia
3r Prèmi:Restaurant La Ferraura.València(pergamí +400€)
2º Prèmi:Restaurant Guinza Espero.Tokio -Japó(pergamí +750€)
1er Prèmi:Restaurant Chust Godoy.València(pergamí +1500€)

12 comentaris:

Natalia ha dit...

Jajaja!!que bò, aixo ho has de contar a la reunió, que en lo que ens agrada saber-ho tot de primer mà!!!que bo..
mira que la gent aprofita qualsevol ocasió per fer numerets..i per cert la millor paella la del meu novio!!jajajaja

dinarama ha dit...

anda ja¡la millor la meua de paelles,que siga com siga sempre mos la acavem, no se perque.jajajaja

Anònim ha dit...

Que ara les falles també fan política?
no crec que, tampoc, este siga, com diria l'alcalde, "el lloc més adecuat" per parlar-ne d'aquestes coses. A més, els fets tampoc son com heu explicat. Tendenciosos?

Natalia ha dit...

Jo no estava pero l'article esta contat per una persona que ho va presenciar, t'animen a que ho contes tu si creus que no va ser aixi..
i la política esta en tots els llocs, a les falles, al futbol, a les empreses i fins i tot en el "blau" de la mar ;) per aixo en qualsevol lloc es pot parlar d'ella.

dinarama ha dit...

No crec que parle de politica,mes be en parle de educacio civica i crec que recalque que ni els ofesos ni els que ofeneren responeren massa bé.pel fet de l'educació que era verda i se la menja un burro.
De totes maneres ,si me equivocat rectificam ,que igual tu estaves mes prop que jo.
Tendenciosa?no,gracies,es tansols una opinió.Agafala com vulgues.


Fora de lo que estava parlant, este divendres reunió,aixina que vos vull a totes allí,va, que hi haura dolcet.jajaja

Natalia ha dit...

yeee, aixo no val jooooo..
i si no puc anar que :'(
me quede sense??jo jo jo jo ....

El Capi ha dit...

Per l'anònim:

Les Fallesno és que parlen de política, sinó que les Falles de Sueca estaven presents convidades al 47é concurs de les paelles.

Natalia ha dit...

si ho sabem, Rakel estaba alli de convidada..
i aquest article no crec que parle de politica per a provocar aquestos comentaris..

dinarama ha dit...

Pues eso,que jo estava allí hi ho vaig vore i damunt me contaren els detalls.aixina que a qui no li agrade que no mire.
Respecte a natalia,lo siento mi amor pero mos farem totes gordes menos tu.jajajaja
La cris portara dolcet i jo torta i a lo millor depen del temps a lo millor faig tiramissú cassera.que bò¡¡¡¡¡

AMPARO LA PRESI ha dit...

no aneu portant massa dolÇet que estarem pesaes al endema per a jugar a futbet, prepareu les espinilleres que natalia ya les te apunt pa que no mos desfasen les canelles

Natalia ha dit...

ah si..jo espinilleres i calces que es pensaveu ..no dona que les meues cames valen millons!!jajajajaja..no en realitat passe dde tindre baixa en la feina i anar a la boda del meu cunyat fotuda..

dinarama ha dit...

Si, si ,tu lo de la feina te dona igual ,lo que pasa es que no vols anar a la boda del teu cunyat en escallola i el modelito.Tu tranquila que si te fiquen escayola yo te la pinte del color del trage.pa que fassa joc .
El glamour davant de tot.jajajaja