dissabte, 26 de maig del 2007

Crònica Bàsquet

Ale, ja s'acabat el campionat o millor dit "el curt pero intensiu campionat".
Les pobres jugadores no donaven coll, no podien descansar, els partits seguits, el que implica que els que hem anat a animar anavem a dos bandes, ara juga la meua, ara la de la meua amiga, la del meu nuvi...uuuffff!i quedar-nos sense veu, beguent igual que les jugadores per a refrescar la gola de tant de xillar!!!
La nostra falla, campiona per consolidada durant 5 anys, enguany no ha pogut revalidar el titol i li hem donant pas a la falla Rda.Pais Valencià.Enhorabona!!

Hem jugat en primer lloc contra la falla Avda.D'Espanya,i contra L'ajuntament i Bernat Alinyo.Hem guanyat tots el partits del nostre grup i ens hem consolidat com a campiones de grup.

Mentres tant en la pista veïna,es disputava el primer lloc de grup.
La falla Portal ha defensat el seu orgull amb ungles i dents,mans i peus..els llaços que es unixen a esta falla ens han fet animar-les igual que a les nostres jugadores..
Per llàstima no s'han pogut clasificar i la semifinal a enfrontat a la Avd.D'Espanya amb la 18 de Juliol, amb el titol de terceres per a les primeres nomenades.
Els arbrits, no s'han lluit molt, no podria faltar fer-los una xicoteta pero amiga critica..Amb totes les falles, s'han permes cometre alguns errors garrafals, i mireu que jo de bàsquet se el justet, pero se que si ho fa un equip i es pita una falta, si l'altre equip ho fa tambe s'ha de pitar, no?? o tambe s'aplica la llei de la ventaja com al futbol??
Be, tot dins de la meua poca idea sobre este esport,als arbrits es calia estar mes en forma i als de la taula mes pendents!!
Pero, com ja he dit, es una critica constructiva i sense anims d'ofendre..
Tornant al joc, la final ha segut de 20 minuts a diferncia de la resta de partits, tots de 10 minuts, les jugadores ja algo cansades pero defensant el titol per supost han jugat com si fora el primer i unic partit.
Teniem musica ambiental produida per el bombo i platells de la falla Avd. D'Espanya i animaven de valent als equips, han tengut una lesionada que esperem no siga res.
Del nostre equip professional, Chabe, Marta, Clara, Maria, Maria V,Majo, Astrid...que dir,campiones a pesar del segon lloc.Unes màquines!!
Amb el pedaç de pancarta que tenien animant-les,i per supost l'entrenadora Amparo, Rakel, Mar, Cris, Paula, Sara, Toni, Jimmy, Alfredo,servidora..(me dixare gent, pero molt bon equip d'animadors/es).
Tambe hem tingut recolç de persones d'altres falles que han estat animant de bona gana.
No hem revalidat el titol pero sou unes campiones de debò i de quan en quan s'ha de deixar lloc a altre falles i descansar de tanta gloria!!
el important es jugar,demostrar el companyerisme i el bon rotllo amb les altres falles!!


Campiones: Rda.Pais Valencia
Sub- Campiones: Verge de Sales
3er lloc: Avda. D'Espanya
4art lloc: 18 de Juliol.


Ah!!recordeu que el dia 22 de septembre, de mati es celebra el campionat de futbet femeni..aneu entrenant!!

14 comentaris:

dinarama ha dit...

xiques, encara esta la convocatòria oberta¡anem a fer un super equip de futbet, i a mes a mes es sospita de un campionat interfaller que rivalitzara a les futbolistes de mes de 20 anys contra les de menys.tambe cal dir que el nostre equip te representants de totes les edats en tenim de 9 a 40.... ahi queda i no se si guanyrem o perdrem o farem el major dels ridiculs, ara el que si se es que ens anem a riure a carcallades.ja tinc ganes que arrive.
He de dir que asò composa un entrenaments dels quals es fara carrec el nostre entrenador Salva Piera que s'encarregara de convertir-nos en maquines de futbòl.serem les Villa,Ronaldinyes,Cruiff,(que deien algunes)de la falla, i ja que estem podriem fernos una camiseta de entrenaments,ja que les de joc seran patrocinades per algun esponsor que crec que ja tenim algun miraet pero res cert.Bueno xiques i xics, que jo quan me fique m'enredre i acabe desvaiant.

Natalia ha dit...

Jo ja he dit que hem ficare espinillires..este estiu a entrenar vora mar, com oliver i benji!!
este divendres en la reunio anem concretant fetxe d'entrenaments.
i va, animeuse que aço esta mort!!!com es noten els examens!!

mar sanxeta ha dit...

Espere poder pasar-me esta setmana per la reunio, perque laltra setmana Nat al final no vaig poder, marxarem cap a Callosa a les 10 de la nit en el sopar en la gola i sense casi ni poder ferme la maleta, per aixo ni vaig anar a la reunió, ni a el partit ni a res de res. Ho senc. Espere poder cumplir mes avant.
Damunt per a mes Inri soles puc escriure-vos desde el portatil de mon pare , desde el meu esta un poc tonto i no puc!ai mareee com acabare!

Anònim ha dit...

Anim i que continueu fent webs tant falleres

dinarama ha dit...

xe¡com diu nat, aso esta mort, si que es noten els examens i els que no en tenen estan de curro hasta el coll, i entre bodes, batejos i comunions (el BBC tan conegut)no parem en torreta. i la butjaca cada vegada mes buia.
jo hui estava de curset i ara que he aplegat, pues mira, a vore si havia noticies fresques pero tot igual.ara que, millor perque si cambiem a mal, millor mos quedem com estaven que ja diu el "dicho" mes val mal conegut, que bò per coneixer. i raó te.
Ai¡nat, despues digueu que estic xafa i com no si hui al curset el tio que estava fent la demostració ha fet un monyo en "globos"la xica estava pa carnaval, ja vos ensenyare la foto.jajajaja.pobreta quan sa vist a l'espill.

Natalia ha dit...

be el divendres en la reunio parlem, jo estic de vacances a partir de dema!!yuhuuuu!!!

Amic fep ha dit...

Natalia, al mercat!!!!!!

Natalia ha dit...

jajaja!!!que il·lusio!!!vacances, mercat, solet..

dinarama ha dit...

tu si que vius be¡¡ale a gastar que divendres de mercat en veus pocs .a disfrutar¡¡¡
i despres a la piscineta a absorvir sol, que aixo se te dona be a manta

Natalia ha dit...

ja estic moreneta jeje...
va que acabe de cobrar i estan calentets hiha que traure'ls a passetjar!!jajajaja..

Mar FM 2007 ha dit...

q gandules jo a treballar ale

Natalia ha dit...

vacançes.....

dinarama ha dit...

xiketes a este ritme el sopar dels mil, sera de 2000.jajaja i que seguisca aixina.no feu plans per al dia 9 que toca soparet si no m'enganye.
dema es la gala del institut,quins records,ai mare que vida aquella.
la veritat es que pasen els anys i per molt que diguen a mi seguix donantme gos estudiar .i el curro, vale, no tens casi vacances , estem super putejats , pero arriva final de mes i te tapen la boca en la nomina.les etapes de la vida.

Natalia ha dit...

rakel filosofica, i aixo q sempre suspeniem filosofia ah!?qui ho diria ara...
el dissabte 9 sopar dels dos mil!!!yuuhuuuu!!!!