divendres, 16 de maig del 2008

VA D'ANIVERSARIS







Tenim l'agenda copadeta , no ens caben més events.Tenim moltes felicitacions per a esta setmana i comencem per els de hui.
En primer lloc,ens dirigim a la colla Enguerel.la,a una xica morena,que no para mai de ballar, ni de xarrar,perque sempre te alguna coseta que contar-nos .
Hem referisc a Angelica ,que complix anys i li senten de lo més bé.Ella fa com el vi....
Després i en part personal,no podia deixar de felicitar al meu cosinet Ivan que encara que ja no es faller,sempre tinc l'esperança que torne.De familia fallera, i amb molts anys de faller a l'esquena.
Vos dessitgem als dos un feliç aniversari.

Els aniversaris que venen a continuació no son hui però són el 18 i el 19 si no m'equivoque perque sense l'agenda davant i tot de cap , ja sabeu que desvarie un poquet.
Una d'elles es la reina del cotilleo,sempre te en la boca el "que?, jo no m'enterat,conteu-me-ho",i sempre esta contant-nos coses del poble i la seua gent (premi a la gaceta informativa),ella es castanyeta,mare de un xiquet faller desde el primer dia i falera major no fa molt.
Ella és la nostra Estherolis.Moltes felicitats¡
En tens tantes fent carases que no se quina triar.
L'altra "cumpleanyera"i no menys important és una persona amb carrec,i dels grans.Fa uns díes va ser el seu sant i sempre la podeu trobar animant a les seues xiques del basket i del futbet,que si no fora perque sempre va en tacons mos la veiem jugant algún dia.
Com no, desitgem molta felicitat i un feliç aniversari a la nostra presi.Un beset Amparo.

Feliç aniversari a tots¡
Esta vesprada ficare les fotos(doneume temps per a buscar en maldat.jajajaja)

4 comentaris:

dinarama ha dit...

A vore quin de tots te fotos més fatals ,ara que hi han dos que s'enduen la palma.La Esther i Ivan ,no hi ha foto que no isquen més fatals en ells no es gens dificil trobar una foto mala per a l'aniversari ,sino al contrari .una foto que isquen sense fer carases,ojala¡¡

mar fm 2007 ha dit...

felicitats a tots, aixó tens raó raki, ara ells son així, el dificil es que ixquen normals en les fotos de segur que no en tens cap. Un besset molt fort per a tots els que fan anys,muack.......

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS A ANGELICA I ESTHER SANCHO JE JE JE, !!!!!!!!! QUE BE ENS HEU PASAREM EN LA DESPE DE DEME !MOLTS BESSETS

Esther ha dit...

Moltes gracies a tots/es. Jajajajaja. Que risa, les fotos. La veritat és que, es prou difícil trobar fotos normals meues. Però bueno, la questió es ixir. ROJETA, MOLTES GRACIES!!! JAJAJA, SI QUE ENS HO PASAREM BÉ, SI. MENUDA BUFA.

Molts besukiiisss!!!