dijous, 6 de març del 2008

La Falla a tots els llocs

M'acaven de xivar una coseta, i es que es molt dificil hui en dia no enterar-nos de tot, gracies als mobils, a internet i al boca en boca de tota la vida.
La falla esta a tots els llocs, anem o anem parlem d'ella, la representem, ens reconeixen per ser d'una o altra falla i en fi, al que anava que la nostra(igual que altres)esta en molts llocs i ahir concretament va estar al balcó de l'Ajuntament de València!!!!

Les nostres representants foren convidades a pasar uns dels millors ratos que hi ha en estos dies pre-fallers, vore la MASCLETÀ. i allà que anaren, Marta, Carmen i Julio.
Marta sempre amb el seu somriure i la seva alegria disfrutaria com una xiqueta i Carmen amb la seua incansable activitat, estaria eufòrica i Julio, que dir de Julio, un xiquet que roba el cor a qualsevol!!
.

En fi, que estem alla on fa olor a polvora, i on no, també!!


DISFRUTEU L'AMBIENT QUE JA ESTEM EN FALLES!!!

2 comentaris:

Natalia ha dit...

Esther!!havia ficat MAG...jajajaja..
si es que era la falta de son , el corrector havia ficat MAC i jo ho vaig buscar perque no hem sonava i vaig fiacr MAG, que es com toca...

en fi...almenys la vesprada va anar a millor, despres d'aquest lapsus mental i Mar i jo guanyarem la nostra partida de parxis!!!yuuuhuuuuu!!!!!

mar fm 2007 ha dit...

campiones, campiones oeoeoe!!! pasem a la seguent fase jajaja. jo crec que mac o mag que mes dona tenia que anar igual a divertir als xiquets que es el que conta, el que es para a fer eixes correccions es que te molt de tempsperdut i no sap que fer jaja