dilluns, 7 de gener del 2008

ENHORABÒNA CAMPIONS¡¡¡

L'any passat no ho pogueren aconseguir i la Falla Avinguda d'Espanya els arrevatà el titol,però aquest any ho han aconseguit.

Vos vaig a contar com ha estat el campionat de renyit,per a que es feu una idea de com han lluitat els nostres fallers per a conseguir aquest prèmi.

En la primera part del campionat estaven al grup de l'Avinguda d'Espanya,Portal,Mercat i Bernat Alinto.

El primer partit el jugarem front a la falla Avinguda d'Espanya.A les 9 començà el partit, on només hi havien tres representants de la nostra falla:Javi Alvarez,Hector i Javi Paco.I en conclusió pergueren 32 a 10.

El segón partit va ser contra la falla El Portal ,i acudiren Arturo i Tòni Alvarez(oso).On gracies a la conexió entre els dos germans i la ventaja baix els tableros ,i també a que ells eren només tres,guanyaren 28 a 10.

El tercer partit va ser contra la falla El Mercat,on Javi Paco se'n va tindre que anar, però va ser substituit per Raul,açò els va donar un poder total en els rebots,que va fer possible guanyar comodament per quasi 20 punts de diferència.

El quart es ficava intrigant, ja que el equip que guanyava passava a la semifinal.

S'enfrontaren contra la falla Bernat Alinyo ,on desde principi de partit mantingueren una diferencia de 6-8 punts que durà fins el final.

Conseguiren passar a la semifinal on tenien que jugar contra la campiona de l'altre grup,que va ser la falla de l'Ajuntament.

Aquest partit va ser pràcticament facil, ja que els jugadors de la falla de l'Ajuntament eren baixets i els nostres per a que es feu una idea són dels que primer s'enteren quan plou(jajaja).

Açò els va permetre dominar baix els tableros,ja que tenien més d'una possibilitat d'atac mentres que els altres només dispossaven d'una.

Per altra banda la falla Avinguda d'espanya s'enfronta contra la falla Poble Vell segons classificades de grup les dos,on la guanyadora va ser la falla Avinguda d'Espanya,quedant segón classificada(un molt bòn lloc).

La falla Poble Vell lluita contra la falla de l'Ajuntament per el tercer i quart lloc,on la falla Pòble Vell conseguí guanyar i col.locar-se en tercer lloc i la falla de l'Ajuntament en quarta possició.



La final

Per a disputar la final, contaren amb la presencia de Jordi, que junt als germans Alvarez dugueren un contraatac en els primers compassos del partit que feren conseguir una ventaja de 8 punt que continuaren fins al descans on guanyaven per una diferència de 6 punt.

A la segona part, l'equip contrari començà tan fort que arrivaren a quedar-se a una canasta per baix,i va ser quan els nostres demostraren la seua habilitat i aconsseguiren la victòria amb 7 punts per davant.

Així aconseguirem recuperar la corona de campions que l'any passat ens va arrevatar la Falla Avinguda d'Espanya i que ha estat nostra durant 6 anys en 7 anys de campionat.

Tot hi ha que dir que l'any passat va coincidir el campionat amb el día de la nostra presentació i no poguerem fer equip.


Demostrem el poderio que te la nostra falla en aquest esport .

Informació avalada per Arturo.(gracies)

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicidades campeones! y una crónica muy buena, no hemos perdido detalle.

mar fm 2007 ha dit...

enhorabona campions!!!!, com no sou els millors.
Molts bessets per a tots.

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb tot el descrit anteriorment per Arturo, Tenim un equip molt bo, perquè siguent solament cinc persones han guanyat. Que *KRACKS!!! I que aguante. Però tot cal diro, sense el suport de les animadores i algun component de la falla, no hagueren tingut el mateix resultat…. És així o no Arturo!!! jejejejejeje. Bé enhorabona Campions.

Natalia ha dit...

Enhorabona, el titol ha tornat a casa, jejeje..ara a defensar-lo!!
gracies a eixe equip que tenim per cumplir tots els anys!!!

dinarama ha dit...

La meua enhorabona a tot l'equip de màquines que tenim.
Sou uns cracks¡

cento ha dit...

enhorabona CAMPIONS!! per cert no sabia jo de la faceta de reporter esportiu de Arturo.