dimecres, 23 de gener del 2008

Playbacks

Est arrivant a la la mòstra de playbacks on com cada any participem qüasi totes les falles.

Aquest any comença a sorprendre la no participació d'algúnes falles en algúna modalitat,tant majors com menuts.

Està clar que es molta feina i que al final tots no guanyen,sempre juga un gran paper els presupostos que te cada falla per a cada acte,que algúnes falles queden desepcionades despres de tant d'esfòrç i no obtindre cap recompença.

Però com hem deia ahir una amiga de la falla Sucro,participem per passar-nos-ho ,i es veu,tant com es veu,les cares dels participants, amb un somriure d'orella a orella encara que s'equivòquen,la celebració de tots en finalitzar l'acte i es que jo crec que d'algúna manera es tracta d'això, de passar-nos-ho ,de treballar junt i si consseguim algo i si no, pues ens en anem de soparet o dinaret tots junt i la victòria la duem en el cor.
Así vos deixe algúna imatge dels/les nostres participants que cada any es superen,però es superen en tot ,entrega assatjos satisfacció personal, il.lusió, i amistat.
Un bes a totes i tots els participants dels playbacks que junt als fallers i falleres que han montat i desmontat pintat decorats,i cossir tratges fan possible que l'il.lució no decaiga.

4 comentaris:

cento ha dit...

has donat en el clau, el que conta es divertir-se fent coses junt als amics de la falla. que si no guanyem res és una decepció, sí, però el que conta és l'harmonia i l'amistat. enhorabona de nou a tots els que participaren.

CrisCampi ha dit...

ehhhhhhhhhhh!!!!!!!
jo vull fotooooossss!!!!
Videosssss!!!
i tot lo que tingau!!!!
gracies!!!!
i enorabona a tots!!!!
jajajajaj

mar fm 2007 ha dit...

El que importa es colaborar, donar emoció en fer coses, com tot faller diria "aixó es fer falla" i ademes divertint-nos diariament...Enhorabona a tots els participants dels playback´s es va quedar genial. Un bes molt fort.

marta ha dit...

els playbacks a mes de ser un concurs, es una forma de que la gent de la falla ens vegam furant l'any perque sino, sols ens vegem els dies de festa que son molt pocs...:(
enorabona a tots.
ja queda menys per a flles :)