diumenge, 16 de desembre del 2007

PRESENTACIONS

Si, ja es el temps de les presentacions,ja han començat i les primeres han sigut la Falla Xuquer, que ens va sorprendre amb un decorat de l'escenari molt modern i fora de lo tradicional,i la segona falla, la falla Plaça de Cervantes,que amb un decorat més tradicional,va omplir l'escenari amb flors molt colorides i ens sorprené amb una felicitació nadalenca molt fallera.

La pròxima presentació si no m'equivoque es la nostra, el pròxim 12 de Gener.
Aneu preparant els trages,que ja està ahí.
Esta semana anem a començar a desmontar l'escenari del racó a preparar els decorats del play backs i del rally, així que ens van a fer falta mans, i moltes.

Per altra banda tinc pendent una dedicatòria a un faller que sempre esta quan el necessitem i que sense dubte ens ajudara en tot.
Dedique aquest article al nostre amic "El Roig".

6 comentaris:

lucia ha dit...

Ya estoy aqui, jeje
Q bien lo pasamos verdad? y que criticonas tambien! Pero es que hay cada combinacion de traje...q vimos mas de un semaforo.
Viene la nuestra y..dispuestas ha escuchar las opiniones pero el pabellon será muy alto, como cada año..q subir hasta arriba del todo..cuesta jajaja

besets y a la próxima mas

Anònim ha dit...

Hola a tots els fallers de la falla verge de Sales, soc Laura fallera major de la Xuquer i m'ha agradat molt el comentari que heu fet referent al decorat, moltes gracies!!! tambe vuic donar les gracies al meu amic Jimmi i la dona que son veins meus i m'ajudaren molt el dia de la meua presentacio...adeu!!!

Lidia ha dit...

Hola a tots els fallers de la Falla Verge, Bon Nadal a tots i Bon any, carregueu les piles que en acavar festes va tot seguidet fins a la cremà.
Aprofitant, encara que no te res a vore amb aquest article, volia donar les gràcies a tots aquells de vosaltres que ens ha visitat algún dia, començarem el blog fa 43 dies sense esperances que aixó marxara bé, i hui hem complit ja les 10000 visites, es una realitat impensable.
Moltes gràcies a tots.

www.fallacasadalonso.com

Natalia ha dit...

Hola!!!encara estic a cordoba, pero dema ja vaig cap ahi a fer decorats i ajudar en tot..que fins i tot de vancances m'han criat per feina de playbacks, jeje..
en fi, divendres en vegem!
besets!
la proxima presentacio no me la perc..jiji

rocio ha dit...

Gracies per el vostre comentari referent a la Xuquer.

BON NADAL I BONY ANY¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

cento ha dit...

Xiquetes BON NADAL A TOTES. ens veiem dissabte al sopar del blog.