dilluns, 24 de desembre del 2007

Sopar de les 5.000 visites

El passat dissabte es va cel·lebrar un sopar commemoratiu de les 5.000 visites rebudes a aquest blog. Com molt be ha dit Raquel, el sopar està un poc passat. Si es fixeu ja quasi s'han arribat a les 9.000 visites. En breu s'haurà de cel·lebrar el sopar commemoratiu de les 10.000 je, je, je.

Ens vam reunir tots a Entrepans, una bocateria de tamany reduït, però molt acollidora. Es veu que les organitzadores del sopar eren ben conegudes, perque allà ens trobàvem ben còmodes i com a casa. Havíem quedat a les 22:00 hora de la península, però com sempre, hi ha gent que usa l'horari de les canàries. Picaeta, entrepans, sangria i Lambrusco ens feren passar unes hores d'allò més divertides.

Després del sopar ens encaminarem cap al lloc tradicional de reunió. Al pimwis ja no cabia ningú més. La veritat es que l'ambient era asfixiant. Els pocs que quedavem vam decidir recordar vells temps i ens encaminarem cap al Sol on acabarem la nit alguns. La resta imagine que seguirien fins a altes hores de la nit.

Sabeu, una falla és gran en part per la gent que la forma. I la vostra falla no és gran per la quantitat de gent que sou, sino perque teniu gent molt bona entre les vostres files. M'alegre molt d'haver estat convidat aquest event bloger i no dubteu que estaré al vostre costat cel·lebrant les 10.000 visites.


El vostré amic Pau
www.pau.com.es

Sopar blog Sales

4 comentaris:

Esther ha dit...

Encara que alguns no poguerem anar, snif, snif... supose que ho haureu passat genial. El pròxim (el de les 10.000 visites) no me'l perc, encara que amb el meu estat no ho podré disfrutar com vosaltres, però es farà el que es podrà, com "cagamanec". Bé, xics, el Nadal s'ha acabat, però ara ve cap d'any i el reis. I després, encara que tampoc ho podré disfrutar, la PRESENTACIÓOOOOOOO!!!! Vos acompanyaré igualment, no penseu que aneu a desfer-se de mi tan fàcilment.

Molts bessets a tots.

I feliç any nou!!!

Natalia ha dit...

Si ja sabem que de tu no es desfem, pero tampoc volem!!!!juas juas!!
va futura mami (2), que en falles et cuidarem molt a Ferranet...
ens vegem!!!

mar fm 2007 ha dit...

Ens ho passarem be, per tranquila que el próxim et cuidarem i tho passarás igual o millor que nosaltres i el que diu nat, tranquila que per a falles no será per que no tindrás mans per a ferranet.....
Besitos
PD:(soc la visitant numero 9000)jijiji, ja queda menys .
Ja fa oloreta a falles ehhhh.....que guay.....

Lidia ha dit...

Feliç dia dels innocents a tota la Falla Verge de Sales!!!

Nosaltres li hem gastat una broma a la fallera major d'Oliva, je je je

Enhorabona per les quasi 10000 visites, jo soc la 9025, i entre tots a poc a poc fareu arrivar a 10000, a 20000, a 30000,...

Visquen les falles!!!



www.fallacasadalonso.com