dilluns, 23 d’abril del 2007

Paga la Falla...

La frase que dona títol aquest article tots l'hem dita o sentida mes d'una vegada..La qüestio, es que sols un xicotet percentatge dels que la diuen saben que vol dir.
Quan diguem "paga la falla", ens hem parat a pensar qui es la falla?
Perque la falla som tu, ell, l'altre i jo..tots els que paguem religiosament tots els messos la quota.
I, de repent es fa un acte sols per a fallers, hi ha gent que avanç del dia, s'interessa i pregunta si son admititis fallers d'altres falles, la resposta dins de la lògica es evident:"no, es una acte sols per a fallers."
Tot queda ahi, el cau a rebentar com sempre, tots contents, dispostos a passar una vetlada inolvidable, son falles, les colles s'ajunten de nou, les rises, llagrimes de despedida..
i de sobte, començen a vore's cares noves, i males cares..que passa??son falles, estem de festa,hi ha barra lliure..ah!!ixe es el problema hi ha barra lliure. Es senten comentaris,estos no son de la falla, ningú diu res, no va quedar clar que aço es un acte sols per a gent d'aquesta falla?
Pareix ser que no va quedar clar, o si va ser aixi, hi ha gent que segueix pensant que "paga la falla" es que paga un esser superior i extraordinari, i no pensa que ell/a es la falla i que esta pagant!que damunt esta fent que la resta de la gent de la falla estiga pagant..
En lo be que haverem estat sense males cares ni paraules mal sonants..
Pero poc a poc, la gent anira sabent que vol dir aquesta frase, i si no espere que algu s'encarrege d'explicar-ho un dia.

P:D: Aquest article no es opinió personal, ni l'intenció es ofendre a ningú. I com be va dir un faller a un article escrit al llibret, si algú es sent al·ludit, allà cadascú en la seva consciència.

Per cert, èxit rotund dels polars. El divendres estaré al cau amb les talles per si voleu passar-se a partir del es 21.30.

22 comentaris:

Mar FM 2007 ha dit...

hola, nat jo vuic polar, be ja teu porte al divendres valit.

Que el dissabte va estar bé.Jo meu vaig passar molt bé, ara es podria repetir veritat,podriem fer un soparet de recordatori de falles......

Natalia ha dit...

si si si, podriem organitzar soparets mes a sovint..el dissabte espectacular, i aixo, la colla, espavileu-se que com la confiança..ejem ejem..al divendres, per favor familia mompo dugeu senyal per al polar!!jajajaja

mar sanxeta ha dit...

Hola a tots, la "altra Mar" he decidit perfi, entrar a vore el que mos deleita este nou blog creat per les nostres xiquetes jejjee,
Primer que tot, donar la enhorabona per la creacio del blog, fa ja molts anys que venien diguent-ho pero ningu pareixia que es fera el "animo".
Malegre molt dels nous càrregs i tambe pense que deuriem fer soparets per a celebrar allò que ens vinga en gana, per dirho de alguna manera, perque sincerament no hi ha perque donar cap argument per a quedar en els bons amics de la falla, qualsevol excusa serà bona si es en bona companyia.
Ja sabeu tb que no soc persona de reunions, pero intentare anar el que puga.
ah i per ultim jo tb vullc el forro polar dacord natalieta?
La Mar No Fm que vos vol molt sen va a fer el gos un rato. jejeje

CrisCampi ha dit...

Ehhhhhhhh que jo tb vull el polar. Per cert el soparet perfecte, i teniu tota la raó tindrien que haver-ne més a sovint, per que el reunir-se en ixes llargues taules amb la gent que fa que teu pases be... es dit am dos paraules im.presionant i d'alló més divertit, va celebrem que el 19 de maig fa 11 anys que vaig comulgar, jeje i igual que jo per aquestes dates més d'un recordarà la seua, jeje... ho celebrem???

xaito muaka

Natalia ha dit...

Per començar el divendres hi ha sopar al cau, jo estaré a partir de les 21.30 per obrir,duré elspolars, aixi q passeu-se i aneu triant talla i pagant encara que siga la senyal, ok??
i ja parlem de futurs sopars, encara q este mes tinc bodes ino hem va molt be...

CrisCampi ha dit...

I canviant de tema...!!! que ja en som 170, juju, perles que si que arribem als 200... o no??? jeje, natalia tens que sentir-te orgulosa que gracies a tu la falla esta més unida, encara que siga per internet, muaka

Natalia ha dit...

Quan sigam 200, soparet!!jajajaja!!i lo dit qui vuiga polar que meu digai heu de donar 10€ minim!!

Anònim ha dit...

"Paga la falla..." és una de les frases més odiades per els que tenim la falla per un lloc de reunió setmanal. Aquesta gent que setmana darrere setmana estem ahi donant la cara. La gent que sols s'arrima per a la festa la considera una de les millors frases: "Paga la falla!". Doncs vos he de dir una cosa. La culpa es tota de la gent que estem ahi, observant i no fem res. La culpa es dels que diuen: "això és cosa del president!" Que serà ell la falla? em pregunte jo. Crec que no. Ell és un representant més, però amb un carrec des responsabilitat.
Si hi ha persones que tenen morro per a birlar-nos la beguda que hem anat pagant setmana darrere setmana, tinguem-lo nosaltres també per a tirar-los-ho en cara.
En fi xiquets/tes, aquest tema també és candent en la meua falla on tenim una colla de jovenets/tes que pensen que si paga la falla a ells no els toca la butxaca.

dinarama ha dit...

Hola,ja estic jo per asi.
El que pasa es que per no amargarte tu la festa anant a dirli que la falla som tots , i que ell esta fent-nos pagar a tots les seues convidades,i que vaja ell o ella i el pegue un crit o t'envie a cagar i que acabes la nit en mala llet per culpa de un/a ........,acaves diguente a tu mateixa que ja s'apanyara ,que algún dia es donara conter del que fa o que quan es done conter estarem ahi per a recordar-li el que feia quan era jove.i en jove no vull dir que siga gent de 18, 20 anys ,no, encara que d'estos/es també hi han alguns.Parlem dels de 25,30, inclus alguns que els 40 ja no els fan.

San Karrega ha dit...

Hola NAtalia....

Acave de descobrir que tenieu un blog en marxa... una grata sorpresa a més dirt-te que has escrit un gran article...

Crec que m'ha eixit una gran competidora (en el bon sentit de la paraula i una competició sana)...

Per cert, t'aconselle que et lleves lo de les lletres... no et pots imaginar fins a quin pot arrivar a agoviar...

Natalia ha dit...

es que ahi encara no he arrivat, com es lleva????

Amic fep ha dit...

Hola Natalia, molt bon article, pero al final, en el P.D., no voldries dir que es una opinio personal? O tal volta he sigut jo el que no ha sabut interpretar les teues paraules... no ho se, pero m'ha quedat el dubte.

Carlos Miragall ha dit...

Endavant en aquest nou blog. Cada vegada en som més, i tranquila Natalia, es pot portar una persona sola el blog. Jo ho faig. Podries posar-me un enllaç, si ho desitges clar.

Ja parlem!!

Ànim i sort!!

Anònim ha dit...

hola Natalia,endavant en l'idea .eres la que entra a la web del portal?

Ale amics que si paga la falla estas pagant-ho tu i si tots ferem igual,que?reflexio,reflexio.

cento ha dit...

heiii que sóc el 197 ja falta menys. el sopar de final d'exercici molt guay, però si no tenim res a la vista, a part del campionat d'estiu i el partit joves contra no joves, hem de pensar ja en el mig any faller que ja només en falten 5 mesos. vinga i preparem una festa per la celebració de visitant n. 1000 que de segur que ens farà molta il·lusió. vinga b7s.

Xuso ha dit...

Hola Natalia, sóc Xuso de la falla cervantes. Ja t'he dit al blog de l'avinguda que a mi i a la falla cervantes la teniu per al que necesiteu, sols teniu que demanar-ho. Som falles veïnes i s'ha de notar!!!
Sols volia donar-te l'enhorabona per el que has montat i també donar-te moltes forces, perquè no sas on t'has clavat (la bola es fa inmensa i ràpidament) t'aconselle que et busques col·laboradors de dintre de la teua comissió, ja que açò ú sol no pot portar-ho i si no al temps...
I demanar a tota la comissió de la falla verge de sales, que no deixeu a natalia sola en aquesta iniciativa, ja que serveix per a unir molt més a la gent de la falla i augmentar la germanor.

Vos aplaudixc a tota la comissió!!!

Natalia ha dit...

en resposta a fep, esta ecrit aixi be, no es una opinio personal,ja que aço es el que opina moltisima getni lo que vaig traure en conclusio despres de la nit del dissabte. en resposta a el bola, dis-me el teu enllaç i el fique!!!
en resposta a rodabars natalia = triuska, soc jo la que entra a la web del portal i al cau tb ;) i en resposta a cento, que pa mi seras jose!!!ja farem algo, esperaa't que este mes ja no tinc mes caps de setmana..jooooo

Natalia ha dit...

xuso, moltes gracies. el mateix ent dic, que encara queno siga original es cert..i lo de un col·laborador ho tinc en ment, pero per ara m'aclarisc, pero ja agafare del coll a algu, per ara el tema grafic(o siga fotografies)ja tinc col·laboradores!!es un gran pas...

Mar FM 2007 ha dit...

ehhhh!!! q jo soc com si fora colaboradora ixc en casi totes les fotos jejejejeje q no va q nat sap q les germanetes están ahi per el q vulga o no!!!
Ja pasem 200 que be , de veritat quan arrivem al 1000 soparet per a celebraro. Va anim .

bessets a tots

Amic fep ha dit...

Ok Natalia, queda clar, mala interpretacio per la meua part, per aixo lo de l'aclaracio. Tens tota la rao del mon, es una cosa que pensa molta gent, no sols a la teua comissio...

Anònim ha dit...

oknatalia ja anirem animant açò tambe un poquet......

ah!enhorabona per l'article

Natalia ha dit...

Moltes gracies per la vostra col·laboracio..