dissabte, 21 d’abril del 2007

Nova Junta

Ja estic de nou per açi, segur que la majoria encara dormiu!!si es que anit ho ferem alguns/es un poc llarg i la nit de hui es veu per el mateix cami, o inclòs mes!!!
Anit ferem com no, reunió al cau, les dones..gaudirem de la presencia de les falleres majors 07/08 Carmen i Marta que ens convidaren a dolçet i cava una vegada finalitzat el sopar.
Estaguerem parlant de la nit de hui, el sopar de fi d'exercici, acte en el cual s'entreguen les "graneres"(als fallers/es mes "destacats per actes varis"), parlaran les falleres majors 06/07 i la junta entrant.Serà un acte acompanyant per el tradicional sopar de"sobaquillo" amb variants a les taules, algo de fiambre, despres dolçet i cava..mes cava!!!i per suposat barra lliure i discomobil...
Comentarem de començar la barra lliure i la discomobil el mes prompte possible, ja que sols tenim permis fins les 3am..s'oferiren varies persones a encarregar-se un poc de la barra, per que aixo d'anar i cada cual que es "poe" lo seu, no se jo com acabaria tot..En fi, tots tirarem una maneta per a que no es desbarate massa l'asunt.
Ens arriba via "paloma missatgera"(o siga mobil) la nova junta masculina, la cual nomenaré ara per a que anem familiaritzant-nos amb els noms..(per que de segur que no sabeu qui son ;)...):

President: Toni Meseguer
Vice- President 1º: Alfredo(Roig)
2º: Gregori
3º: Manuel Micó
4º: Javi (Paco)
Secretari: Arturo
Tresorer: Jose Vallet
Vice - Tresorer: Cosme
Contador: Asencio Parrell
Vice - Contador: Alberto Parrell
Delegat Cartons: Carlos Ferri
Delegat Loteries: Nando Cortés
Delegat Infantil: Adri Roselló
Activitats Diverses: Jaime Bosch
Delegat Comissió Femenina: Oscar Sancho


Falten càrrecs, pero al menys estos son els mes representatius..també hagueren modificacions en alguns carrecs de la junta femenina, pero al no ser oficials encara i estar baix secret de sumari no puc fer-los publics..pero nomes que tinga ma alçada els faig saber.

Ah!!!botons..si ja dia jo que la memoria de peixet...que tenim PRESIDENT INFANTIL JA XEEEEE!!!jajajaja...
el xiquet afortunat es: Julio Granell i Castells
Ale, ja tenim a les dos falleretes emparellades, jeje..
En fi, a estes hores haurà gent montant les taules al cau..ja habien prou voluntaris per fer, aixi que he decicit que per no ser multitud, m'alçaba, vos contaba algo i m'en vaig a fer algo d'esport..

Aixi que una vegda dit lo dit, vaig a aprofitar el poc sol que fa i ens vegem aquesta nit..que per cert tindrem baixes considerables al casar-se una parella de la falla(si es que esta gent fallera com es casen dies que hi han actes?????)tindrem que dir-los que no poden haber dos festes el mateix dia, que no podem partir-nos!!!

Però lo dit, ens farem XUPITO COL·LECTIU a la salud dels afectats!!!

Bon dia!!!

3 comentaris:

CrisCampi ha dit...

Bona tarda a tots i totes!!! jeje, ara que supose que molts tindreu la panxa plena i que molts estareu fent la migdiada o almenys intentant-ho, aprofite per a dir-vos que espere que estigau agarrant forces per a aquesta nit, per que promet ser més llargueta que altra cosa, encara que a les 3 ens fagen guardar fujitsu (silenci, per als que no vegueu la tv) els fallers prometem molt i som capaços de traure festa fins d'un forat, a que si??? jeje....
per altra banda donar l' enorabona a tots aquells que enguany tenen càrrec nou i als que ja el tenien doncs també, els de les dones seran un poc més graciosos pero igual d'interessants, juas, a que si compi???? bueno ja m'ha fet hui prou la docta.... jaja..... me despido de vosatros con dos muaks (que li han agradat a amparo) i una fuerte abraçada..... ciaito....

Anònim ha dit...

Holaaaaa, muy chulo vuestro blog y vuestra web, me dió la dirección Penelope y aquí estoy echando un vistazo, soy de una falla de Valencia .
Saluditos
Silvia

Natalia ha dit...

hola silvia, yo fui a por ti con penelope a al estacion!!te acueras, me alegra que des un vistazo a la pagina,y mas aun que te haya gustado!!te espero mas amenudo por aqui!!
saludos