dissabte, 14 d’abril del 2007

"Habemus Presi"

Lo dit, "habemus presi"...i es que anit foren les eleccions i per als que no ho saben, pues faig un resum del que va ocorrir. Jimmy, va dimitir anit i la comissió masculina va haver de votar un nou president. No es va presentar ningú, i les votacions van ser tipus: "voteu a qui vuigau"..i despres de fer el recompte, ens enterarem de que el nou president que representará a la nostra falla i tirará del carro es Toni Meseguer..¡Enhorabona!, tots estarem per ajudar i que la falla siga sent el que es e inclós millore!!
Les dones ferem reunió al cau, i no ens enterarem per la fumata,no..ens enterarem en primicia via sms, com te que ser!!??els movils pitant i en presencia de la primera dama, (la dona de Toni)tinguerem en exclusiva la seva opinió.
Erem poquetes, pensem que al ser cap de setmana de la segona pasqüa molta gent estava de parranda(que aixi ho vaig comprobar després).
Estaguerem parlant de la falla, de les quotes, de les eleccions i dels polars!!s'enrecordeu d'aixó???va animeu-se, que ja som uns quants.
En fi, no vuic enrrollar-me, sols dir que gracies per anar col·laborant i escoltar-me anit en la reu quan vaig dir el que m'agradaria que anara sent aquest blog, segur que poquet a poquet el fem xulisim!!
Que tingau bon cap de setmana llarg

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona al nou president! Nosaltres aquest any també estrenem president.

dinarama ha dit...

lo que jo dic que el meu ordinador me te mania.
parlant de falla,enhorabona a toni i a cruz per la seua presidència.
tinc que dir que aneu preparant-se per al dissabte que bé per al sopar de final d'exercici,ara que anit hem queda el dubte de on farem la reu al divendres perque al casal, estarem montant taules.
xe que no pot ser ixc un rato al pimwwis en la gent de la falla i en deu minuts acabe tant mareja que akave dixantme la xaqueta .no pot ser"la nit ens comfon".jajaja

dinarama ha dit...

Estas poc xafa,no m'havia donat conter de lo de la foto.jajajajaja
Aixo nomes se t'ocorre a tu.esta xula.bona idea.
vos recorde que a la semana que bé hi ha que agafar les cameres de fotos perque aixi podrem ficar-ne al blog de !!!tots¡¡¡

Sento ha dit...

Toni t'acompanye en el sentiment. estic segur que seràs un bon president, el de la Llotja V.I.P. bé donar-vos la enhorabona, a tu Toni per els dos anys que t'esperen per davant, disfruta'ls. i a la meua Nat per la tasca que s'ha currat, un kiss. i a la resta que participeu al blog de la millor falla del món mundial, es a dir la Sales. ah i un cosa, perfa, cuideu una mica l'ortogràfia que reinetes meues n'arreeu de cada que m'heu tombat de tos.
salut i força...

Anònim ha dit...

Sento, lo de l'ortografia és una batalla perduda amb la joventut de hui en dia. Millor no acalorar-se i deixar que la nostra llengua vaja morint per desidia dels que la usem...
I la millor falla del mon mundial també té una pàgina web, jias, jias, jias...