dijous, 12 d’abril del 2007

Benvinguts i Benvingudes

En fi, per fi crec que ho he conseguit, després d'investigar, experimentar, preguntar..i mil coses mes..he fet un blog per a que la gent de lafalla puga ficar el que pensa, i traure debats, passar-mos informació..en fi tot el que pugam fer per traure la falla endavant i col.laborar tots directa e indirectament..
m'encarregare de ficar noticies, sempre i quan se me informe de tot..i poquet apoquet anire donant-li forma..
espere que tingau paciència..

11 comentaris:

Pau ha dit...

Ei! Gràcies per posar un enllaç a la meua bitàcola i a la meua falla!

Natalia ha dit...

No hi ha de que Pau, es el minim que podria fer, despres de rebre ajuda per part teua..Gracies!!

Mar FM 2007 ha dit...

Hola, a mi m`agradat aquest blog i personalment vuic donar-li l´ehorabona a la persona que ho a fet possible, aprofitant donar les gràcies a tots els fallers/es pel seu recolssament en especial a jimmy, Carla i quique.
Molts bessets.

dinarama ha dit...

hola,si esque jo se que la natali quan se fica a fer algo es una maquina.Ja voreu com d'asi poc de temps esta pagina estara a tope de comentaris,xarraetes i textos fallers.sera un èxit.

dinarama ha dit...

la bitacola de pau també es una canya,poc a poc aquest blog li fara la competència i al final cobrarem i tot.jo també perque soc la ma dreta de natalia entonces va tot amitges.jajajaja

Esther FM 2006 (la mami) ha dit...

Hola, carinyets. Per fi, Nat. Açò és el que jo volia: un blog per a poder xerrar (i cotillejar, jeje). Jo també t'he de donar l'enhorabona, perquè per a ser la primera vegada que crees una pàgina web, t'has lluit. Poc a poc farem que aquest lloc siga un èxit. Ah, per cert, Nat, m'avance a tu. JA TENIM NOU PRESI....TONI MESEGUER!!! Ja vorem què tal. No té perquè fer-ho malament. Se li ha de donar una oportunitat. A més a més, ha tingut molt de recolçament (segons ens han dit), i això és bona senyal. En fi, que pare ja, que si no m'enganxe i no tinc mai prou.
Xiquets, per molts anys que continue aquesta pàgina, i...JA HEU SENTIT (O LLEGIT) A NAT!!! TOT EL MON A COL·LABORAR!!!
P.D.: Se m'oblidaba. Pau, vaig a vore la teua bitàcola (que, la veritat, no sé què és. Que algú m'ho explique, plisdontgo), que he llegit que està molt bé.

Bessets a toooots.
Xaito.

Natalia ha dit...

Esther, la bitacola es una pagina personal on l'autor escriu ventures i desventures de la seva vida, hi ha molta gent que te pagines aixi, on escriu opinions, pensaments e inclos s'utilitzen per als grups d'amics com un punt de xarrada o encontre habitual..la de pau esta molt be perque col·labora prou gent i escriu sobre temes i es donen idees interessants..

Anònim ha dit...

Gràcies a tots el que heu llegit la meua bitàcola. El meu blog és personal i parle de tot un poc. No es salsa rosa, ni parle de feina, sino que ho mescle tot. També pose acudits i alguns videos graciosos.
El més complicat d'un blog es tindre temps per a escriure tots els dies alguna coseta. Ja ho voreu ja. I això que vosaltre en sou un fum!
Bueno, i ja sabeu que si necesiteu ajuda tència vos puc tirar una maneta ;)

Mar FM 2007 ha dit...

Ehorabona Toni Messeguer per la presidència.
Cal recordar que el que tingam president/a i junta, no vol dir que ho tinguen que fer tot ells, la falla som tots i que ho fagen be o mal, també ens compromet a tota la falla, parle de tant les dones com els homes.uyyyy!!! que serio ma ixit.Bé falles són per a disfrutar i per a passar-ho de meravella.

Molts bessitos a tots.

Esther ha dit...

Nat, escric per informar-te que el dissabte ... SI QUE HI HA BARRA LLIUREEEEEE!!!!!! Ens ho passarem bé. Què dic bé, MOLT BÉ!!! (com sempre) Bé, vaig a momir, que ja és tard.
Ah, per cert, el rellotje d'aquesta pàgina no està a hora. Fixeu-se amb les hores que escriuen al blog, jeje. Un poc impossible, no?

Bessiuiuos a tots/es.

CrisCampi ha dit...

Ola babies!!!! Faltava jo.... la de la mascletà, jeje.... açó es la canya de sueca xiquets.... Nat enorabona, mal curro t'has pegat... jo l' unic que dic es que espere vore-vos a tots el disabte en la falla per que tinc ganes de pegar-vos muaks muaks mmuaks.... jeje
bueno ahi queda fallers....
xcert: Pau canviat de falla ja!!! jeje
os quieruuuuuuuuuu!!!!!