dilluns, 25 d’octubre del 2010

Presentació F.M. Sueca

Aquest dissabte passat dia 23 d'octubre es va celebrar la Presentació de la Fallera Major de Sueca al Bernat i Baldovi.
Aquest any la nostra falla presenta dos xiques a la cort d'honor de la fallera major, elles són Paula Ortola i Laura Mañez.
Elles tindran l'honor de viure les falles aquest any d'una manera bén diferent,plena d'actes i emocions. A elles 2 i com no a totes les xiques que aquest any componen la cort d'honor de la fallera major de Sueca e inclus a Soraya, els dessitgem molta sort , tant en l'oratge, com en aquest any.Enhorabòna a totes.

A més a més aquest any comptarem amb la presència de la recent elegida >Fallera Major de Valencia.Se de bòna má que s'enrecordara d'aquesta presentació.
Tots els alli presents en en recordarem més que res per el pasó que ens pega el senyor mantenidor Carlos Belenguer.
No ha segut ni de llunt la seua millor narració. Una lectura plena de burles fora de lloc,llarga i aborrida.Uns comentaris que si més no sobraven per tots els costats.No se exactament el que va durar la seva interpretació del text, però a tots els presents sens va fer inacavable, de la cual només 5 minuts anaren dirigits a la Fallera Major i a la seua cort.Espere que no es repetisca en els pròxims anys.
Crec que no cal dir que el que escric aci es una opinio personal, contrastada també amb altres assistent a l'acte, però sobretot personal.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

el mantenidor de vergonya

Anònim ha dit...

EL DISCURS DEL MANTENIDOR VA DURAR 48 MINUTS PER A SER EXACTES!!!!!!!!!!!!!
QUI NO LI HAJA AGRADAT QUE S'AGUANTE I QUE ES QUEDE EN CASA I A L'ANY QUE VE HO FEU VOSALTRES.

Anònim ha dit...

Tambe recorde un guardia civil k va fer un rollo macabeo de mantenidor i tots aguantant... I NINGU VA DIR RES!!!!!!!!!

dinarama ha dit...

jo no recorde el discurs del mantenedor. De totes maneres deixe dit clarament que es una opinio personal o comentada amb més fallers de la comissió.
Per a gustos colors, tots ho tenim clar, però no era una opinió tan personal cuan el que va fer de mantenedor a dimitit, i el president de la Junta local a demanat disculpes publiques a la revista local" la hoja de Sueca". aixi que .....