dimecres, 20 d’octubre del 2010

Futbet femeni

Començarem el 2 d'Octubre al poliesportiu del Mareny de Barraquetes,allí com una de les falles contra les que anavem a jugar no es va presentar la Junta L.F. ens va dir que jugariem 2 vegades contra la mateixa falla i entre les dos comissions desidirem jugar-ne un més llarg.Ens va tocar jugar contra la Ronda .El resultata 9-0,guanyarem i passarem a semifinals
Les semifinals les jugarem el passat dia 16 , primer ens toca jugar contra la falla Sucro on perderem en un partit ple d'intensitat 0-3;l'important es que ens ho passarem bé.Un partit sofrit evitar que ens clavaren més gols i intentant clavar-ne algún, el cual no va poder ser.
D'alli jugarem un segon partit contra la falla Dihuit de juliol.Començarem amb el marcador per baix 0-1 però a la segona part on ja haviem controlat el joc de l'equip adversari consseguirem l'empat que ens porta a jugar penalts.
"Mare hem cague" vaig dir.Tota la responsavilitat caigue sobre mi, i bé , també sobre les tres jugadores que jutaren els penalts.El primer parat,el segon parat,(pel's pels (mai millor dit,jajjaja))i el tercer parat.Emoció per un tubo, la última jugadora per xutar i encara empatats, i juta i goooooooooooooooooooooooooooooooooool.
Ole les meues xiques.són unes campiones.
3r lloc, que si hagues habut altre tipus de classificatòria bén bé podia haver-se convertit en 2n. Però sobretot vull donar l'enhorabòna a la Falla Sucro per el seu bòn joc.I un any més hem demostrat que les falles saben jugar sense rivalitats.
.