dilluns, 9 de març del 2009

Van pasant els dies...

JA hem inaugurat el cau, ja han pasat les paelles, el consurs de xaranges, la cavalcada, les albaes i ens hem vestit de falleres, bueno o del segle XVII i de llauraors o saragüells...el tema de l'indumentaria ara no ve al cas ;)
El que volia dir es que ara si, estem en la recta final, els dies grossos estan a la volta del canto i a partir d'aquest divendres va a ser un no parar.
Discomobil, nit jove, dinar, desperta, vestir-se, dinar, altra volta discomobi, disfresses...un llarg programa replet d'actes i de festa.

Aquest cap de setmana ha segut cundidor, en aixo que l'oratge esta loco i ja no respeta ni les falles(no te vergonya xeee), pues s'acumula la feina...
la cavalcada la adelantaren un hora per que algunes falles tenien falles d'honor, pero noooo..resulta que totes les falles els havien aplaçat i els va vindre de perles o no tan perles a algunes comissions.
La cavalcada segons han comentat ha estat plena de "accidents", que si una falla es queda tirada abans de començar perque el cotxe no mou, que si altra falla no te apenes gent perque estan de boda, que si altra falla te que volar pel carrer Sequial perque estan inaugurant una exposicio i ja van en retras...
Pero, la sort es que hem pogut disfrutar-ho tot, sort d'aquest cap de setmana "buit" abans de falles.
Ara seguirem disfrutant dels dies que venen i a per les falles 2010!!!
Vos deixe fotets al album..

2 comentaris:

cento ha dit...

llegint l'article ja m'he cansat, tot això fem en quinze dies?

dinarama ha dit...

jooooooooo,estic depre.
A mi no me donen vacances
jo vull falles.
buhaaaa,buhaaaa¡¡:(