divendres, 20 de març del 2009

RESACA FALLERA

Com cada any, després de la cremà arriva la resaca fallera.Apareixen ixos plors peculiars de les Falleres Majors al vore com el seu monument desapareix baix les flames.

Ixes caretes d'alegría , d'emoció,  de record a festa i de tristor perque veuen que s'acava un any de il.lució tan esperat.
A Marta i a Ana , només dir-los que esperem que hagen passat un any impressionant, que ho hagen disfrutat i que dins els seus cors tinguen el record del seu regnat com una sensació magnifica.
Tots junt hem viscut moments increïbles, moments d'esports ,de concursos , de balls, de dinars i sopars, de festa i de reunió.
Tots ixos moments que caracteritzen les falles i els seus fallers.
Amistat, companyerisme i felicitat.
Espere quede a la retina dels vostres ulls l'imatge de les vostres respectives comissions desfilant per tot el llarg del carrer sequial i MAre de Déu, al igual que per la vostra barriada,baix la mirada de les vostres banderes que vos representen.
De segur dic que es un any i una experiència irrepetible e inigualble.
ENHORABÒNA MARTA I ANNA. 

2 comentaris:

CrisCampi ha dit...

Que WApet!!!!! m'emocionat jo i tot!!!!!!! Han sigut, unes grans falles!!!!! ENORABONA xiquetes!!!!
bss

Anònim ha dit...

ola la veritat k x ami han sigut unes falles inoblidables . me ho e passat mlb amb la companyia d ana y tots vosaltres . Moltes gracies a tots x ferme passar unes falles inoblidables.
molts bss.
MARTA FM 09