dimecres, 17 de setembre del 2008

Sueca ja té nova Fallera Major

I la falla representants en la Cort!!

Mira si m'ha ixit una rima i tot, jajaja!!
Com vos deiem, anit va ser el nomenament de la Fallera Major del nostre poble.
Sobre les 20.30 comçava tot el jaleo, allí estavem: Raquel Mompó, Mar Mompó, Lucia Pascual i Jo(Natalia González), que ens presentavem a la Cort.
Per altra banda es presentaven a la Cort també: Paola Vidal representant als amics del cohet(Falla Materal), Cristina Ferrer(Falla Avda. Espanya) i Yasmina Guarinós(Falla el Portal) que es presentava junt a Gema(Falla Materal)i de la Cort de l'any passat a Fallera Major.
Sobre les 21.30, començaren a traure boletes de la bolsa, es quedaren dos boletes i el President de la JLF va traure la afortunada, Yasmina Guarinós!
Es fic a plorar de l'emoció i els flashs de les camares es disparaven a mil per hora!!
Ens va fer molta ilusió ja que Yasmina, havia coincidit amb Mar a l'any que foren falleres Majors de les seues falles, també sa mare es membre de l'Organització d'Agermanats i Pau, el nou membre de la nostra comissió ha segut molts anys company de comissió amb ella.
En fi, que la conegem molt i ens alegrarem, i li donem per enesima vegada l'enhorabona i que ens ho anem a pasar molt bé!!
El dia 25 d'Octubre serà la presentació, ja anirem informant-vos.
Ara vos deixe unes fotets de l'acte.



3 comentaris:

ana belén ha dit...

ENHORABONA a totes!!!! Sé que a les quatre vos feia molta il·lusió pertànyer a la Cort de la Fallera Major de Sueca. FELICITATS!!! Molts b7s a les nostres representants. DISFRUTEU-HO!!!!

Anònim ha dit...

Bueno, aquest any la falla siq ue te bona representació!! Tres membres en la cort, jejeje.

Enhorabona a totes.

Si voleu, podeu veure més fotos de l'event en: Bitàcola de Pau

Natalia ha dit...

4 membres en la cort Pauet, que som 4...aiiissss