dilluns, 15 de setembre del 2008

Comença el curs 08/09

Pues si, comencem, i després de vacances ve tot en un muntó!
Les festes, el MiM, la resaca, i les falles!!!
Oblideu-se de Ponts, Nadals i altres festes, que ja són Falles.
A veure, per començar demà dimarts dia 16, es el nomenament de la Fallera Major de Sueca i la seua cort, i la nostra falla enguany repeteix representació a la cort!!!
Imagine que ja sabreu qui, pero si no ho sabeu...pues ja vos ho direm despres de demà, jijiji.
Seguim amb el dimecres, estarem al cau des de les 20h fins les 22h venent tickets per a la festa d'Agermanats, vingau que ja s'acaben els tickets i es quedareu sense festeta, aiiissss....
El divendres 19 comencen les reunions d'homes, allí estara el representant d'Agermanats venent els tickets que pugen quedar del dimecres als reçagats...
Ara parlem de futbet, pixixis??noves cares?algun fitxaje nou??, En fi, ho vorem el disabte 20 al Pavelló del Mareny, a vore si tanta dona i xica hi ha en la falla que després anem 4 gats i no podem ni jugar..QUE LA FALLA ES TOT L'ANY!!!
Per ara som poques i damunt IRIANA fa la despedida eixe dia, i tenim baixes a l'equip, pero penseu en la falla i acudiu, o quedarem prou mal, ejem ejem...
El divendres 26, primera reunió de la comissió femenina al cau i ultim dia per a comprar el ticket d'Agermanats(que segur que no en queden, per aixo no t'esperes).
PLAYBACKSla cosa esta crua,de fet ni hem començat, pero el divendres 26 es parlara que fem, i eixa setmana avisarem a les mares, les encarregades d'enguany: PENELOPE, CRIS CAMPILLO I NATALIA.
El mig any faller, dissabte 27 al cau de Bernat Alinyo, anem, no???que segur que no te desperdici i la festeta promet.
I arriba el 4 D'Octubre AGERMANATS,el segon any que es fa aquesta festa fallera,que l'any pasat pese a les critiques va sobreviure i va triomfar.
Enguany els beneficis van a l'Associació del Càncer, aixi que ja sabeu, participeu, en breu ja voreu els cartells penjats per ahí.
Bueno he fet un recorregut per els messos de Setembre iOctubre i vos he contat tot el que se, segur que em deixe algo, pero,en fi, en el que he dit ja teniu uns quants caps de setmana ocupats.
Ens veiem i ja sabeu, activeu-se que ja fa olor a falles!!!

1 comentari:

sandreta_xoxi ha dit...

xiques!!

el dia 20 intentaré anar almenys per animar-vos,perquè estic lesionada i no puc jugar..

sols falta una semaneta per a la reunio!!

un besset forT!

sanDreta*!