dimarts, 23 de setembre del 2008

Nosaltres anarem

Alli que estàvem, com no , a les 16.15 amb el dinar a la gola i el sol cascant al Pavelló del Mareny de Barraquetes.
Ens presentarem MªJose, Amparo, Chave, Mar(fm 07), Marta C.(fm 08) i Marta LL.(fm09), Lucia, Pauleta, Maite i l'home, Merche i Vicent, Julio(el pare de Marta), Ana(fmi 09), Pau i jo.
No se si em deixe a algú, sé d'altres que haverem preferit estar alli i no pogueren vindre, pero s'agraix!!
Ens tocava jugar a les 16.30 contra L'ajuntament, uufff, que calor!!!ixirem a jugar i guanyarem 1 a 0, Maite de defensa no deixava pasar ni una, mar a la porteria en para unes cuantes i la resta anavem carrera amunt, carrera avall i vinga al bac de la risa.Pero guanyarem.
Ens deixaren descansar un partit i ens tocava jugar contra el Portal, que jugaren molt pero que molt bé, ens ferem suar i nosaltres a elles correr, eixa era la tactica, jejeje.No poguerem contra elles, pero elles contra nosaltres tampoc, empatarem a 0.
Ja teniem lesionades, esgotades i la casalla anava que volava...I ens tocava jugar ja contra la Xúqer, aixina, si, sense descans(bueno si, 10minutets)que ajudaren per a molt, pero en la Xúqer eren moltes i nosaltres estavem mortes!!
Començarem bé, marcarem tres gols a la primera part i despres mantinguerem el marcador, si que ens riguerem en aquest partit, si..a mi esta ixint-me un morat a la canella, que volien curar-me el dolor amb casalla!!Acavarem reventades, pero haviem guanyat..

En fi, despres preguntàrem, com anava aço i ens comentàrem que es clasificaven els dos primers de grup. Per lo tant ens em clasificat: Falla El Portal, Falla El Mercat, Falla Sol i Tarongers i Falla Verge de Sales.
No sabem quant serà la segona part d'aquesta lliga, pero si sé que jo ja he demanat espinilleres!!jajajaja.
Espere que al pròxim dia pogau vindre, per que es digne de vore.
Vos ficarem alguna fotet al llarg del día.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Natalia, m'han dit que les semifinals son el proxim dissabte a les 16h en el Poli del Mareny, i si la informació es correcta ens toca jugar contra el Mercat.

Maite

Natalia ha dit...

Joorrrr, esta nit que tinc que vore a Kiko li ho preguntare, i ja ho sabrem cert, Maite gracietes i ja et dic, ok?aixina per al dissabte ens preparem psicologicament encara que siga!!jajajajaja

Anònim ha dit...

Per cert, pal dissabte s'espera aigua, tindrem que pensar en els xubasqueros. jajajaja....

Maite

Natalia ha dit...

ja ha caigut tota l'aigua Maite!!no ha quedat ni gota per a la resta de l'any!!jajajaja