divendres, 1 d’agost del 2008

VACANCES

1 d'Agost,ja comencen les vacances per a la majoría i es que el cos necessita descansar i agafar forces perque al igual com l'escòla comença en Setembre un nou curs feiner.


De totes maneres vos tinc que recordar a tots els fallers, que dema es disputarà el partit de fallers majors de 33 anys contra els menors de 33.

Com sempre esperem que guanye el millor equip i sobretot pasar-nos -ho de luxe com sempre.

Un partit divertit e interesant i on els joves disfruten de pagar-los un xicotet pasó als majors.(jajajaja) A vore si enguany guanyen els majors.

Molta sort a tots.

Després de vacances esperem omplir aquetes pàgines d'imatges i històries de tots els nostres fallers relatant-nos les seues vacances.
Bòn estiu

2 comentaris:

dinarama ha dit...

Un partit super interessant i molt renyit, salvant l'estat del camp acavat de regar amb lo que això supòsa per a les llavadores de cada casa, el estat etil.lic dels joves i dels que ja no juguen amb els joves.
Sorpresa per a algúns que han cambiat de divisió.(jajaja)
La veritat és que els majors meresqueren algún que altre gol més i es que llançaren moltes més vegades a porteria que els joves però l'havilitat del porter dels joves els salva d'una gran golejada.
Per altra banda, els joves no fallaren les oportunitats que els deixaren i així conseguiren la victòria.
Després tots junt ho celebraren amb un gran soparet.
Felicitats a ambdós equips.

sandreta_xoxi ha dit...

xiques!!

que ganes de falla ja!!

d'ací poc ja tornem a la rutina de les reunions...

espere que hageu passat bon estiu..

un besset fort


sanDreta!