divendres, 29 d’agost del 2008

NOVA PUBLICACIÓ A SUECA

Este cap de setmana podreu trobar als quioscs un nou periòdic d’informació local. S’anomena SUHECA.com i pretén omplir el buit actual a Sueca pel que fa a publicacions periòdiques escrites en valencià.

SUHECA.com tindrà una periodicitat mensual i costarà 1’20 euros. Al seu interior, a més, incorporarà FALLES TOT L’ANY, 12 pàgines amb informació fallera, així com també articles referents a les entitats locals menors d’El Perelló i el Mareny de Barraquetes.

En el número 0 de SUHECA.com es presta especial atenció a les Festes de Sueca i a la Mostra Internacional de Mim que se celebren este mes de setembre. A banda, s’arreplega tota l’actualitat dels últims 30 dies en àmbits com la política, l’esport o la cultura.

Una de les pàgines d’esta nova publicació està dedicada a Maria Mercader, la dona de Sueca que el passat 5 d’agost va complir 100 anys. SUHECA.com ha parlat amb ella.

Esperem que vos agrade este nou projecte de TIA FRANGELICA C.B, que ve a complementar el que, des de fa tres anys, ja està en marxa, Falles tot l’any.

Article enviat per Julián Sáez.

4 comentaris:

Esther ha dit...

Hola, perles. Ja estic jo per ací. Com ha anat l'estiuet? A mi molt bé. Curtet (com sempre), però bé. A vore quan es feu l'ànim i s'asomeu, què fa temps que no xarrem. Molts bessets a tots/es.

Natalia ha dit...

Pues la primera reunió es tardet, estem totes massa liades ;P
pero recordeu que si voleu anar a Agermanats heu de comprar el ticket JA!!!!
ens veiem en res!!

CrisCampi ha dit...

Hello!!!!
Jo no puc anar a Agermanats, estic fora.... Coiiii!!!!
Quan es la primera reunio??? Jo vos tinc que contar l'estiuet... Paris....
aiiiiii i atres cosetes....
muakaaa!!!!

unrodabars ha dit...

Això ja està ahi,pegueu una miradeta i aneu entrant en calor:

http://agermanats.blogspot.com/