dimarts, 17 de juliol del 2007

CRONICA NOMENAMENTS ' 08

El dissabte 30 de juny a les 10 de la nit, anarem a casa de Carmen Meseguer Martinez a la seua proclamacio com a fallera major infantil del any 2008.
En aquest cas, els pares de la Fallera Major Infantil van convidar als amics que cregueren i en representació de la falla amés del president i el secretari, va convidar a dos persones més en representació de la falla a elecció del president, el lotero (Nando Cortés) i Ricardo Piera (com a faller veterà).
L'acte és molt senzill, el secretari prén la paraula i fa lectura d'un saluda on és notifica a la familia que s'aprovà en la Comissió que la xiqueta fora Fallera Major Infantil. Una vegada feta la lectura del saluda, el president diu unes paraules, normalment d'agraïment a la familia i desitjar-los que tot vaja bé, i finalment parla la persona que se nomena (FMI, FM o PI). Aquest acte tan simbólic és pot fer al començament de la visita o al final, en aquest cas és va fer abans de que els pares ens convidaren a sopar.
El disabte seriem unes 20 persones majors , Marta (FM del 2008), i 2 amigues de la germana de la FMI, i 4 xiquets.
El menú no tel puc dir, més que res perque no sabria dirte el nom dels plats, però va consistir en una picaeta de iberics, desprès formatge, unes broxetes en llangostí en mango o formatge blanc en anxoes, i després un plat de carn i de postre flan de café en una bola de gelat i un poquet de pinya, banana i kiwi.
La forma de dur aquest acte és qüestió dels pares, ells conviden a qui volen, i fan el que creuen.
El divendres 6 de Juliol, anarem a casa el PI, el xiquet Julio Granell i Castells.El president, Alfredo com a Vicepresident, Nando, lotero i per petició de la mare del president infantil perque van estudiar junts, i jo com a secretari. El acte va ser com sempre, llegida del saluda, paraules del president i paraules del president infantil, i després un soparet preparat per els tios i la cosina del president infantil, es a dir, Maria Vallet i els seus pares. Menjar caçolà 100%, consistent en uns entrants de iberics i formatge, esgarraet en moixama, uns llangostins, i per acabar "mandonguilles" en tomaqueta i pimentó i llomello en salsa. De postre ens prepararen una broxeta de fruta, gelaet i flan de la fallera major. Acabà en una xarla animada entre els presents, aproximadament 20 persones en total. Estaven presents els pares de la FM i la FMI, els tios del PI (Jose Vte i Julia), Vicent Cosme i Amparo en Isabel, Amparo la presidenta en la filla.
El dissabte 7 de Juliol, va ser el nomenament de la Fallera Major, Marta. Anaren totes les amigues de la FM, els pares del PI, els pares de la FM, Vicent Cosme i Amparo en la Filla, Fernando Sancho i Mª José, Julio Lletí i Luisa, Amparo la presidenta i representant a la falla anà el president, el vicepresident 1er, Alfredo i jo com a secretari. L'acte igual, llegida del saluda que diu quan s'aprovà en reunió el nomenar-la com a FM, paraules del president i paraules de la FM. De ahi anarem al jardí de l'edifici on ferem una picaeta-sopar. La picaeta va ser d'iberics, formatge, una cullereta d'abaetxo en allioli, montaets de pulpo a la gallega, salmón o paté, i després bocadillets de faves, llonganisa en tomaca o tortilla de creilles. El postre va ser dolcet, en llemetes, rollets i torta.
Estaguerem en animada xarla, fins que les amigues de la FM se'n anaren al perello de festa, moment que aprofitarem per alçar la sesió i anar nosaltres també al Perelló.

CRONICA PER ARTURO (SECRETARI) I AMPARO (PRESIDENTA)
GRACIES ALS DOS PER COL·LABORAR

1 comentari:

rocio ha dit...

Enhorabona a les falleres i president per els nomenamens de les falles 2007-2008.
Segur que seà un any excelent per a vosaltres, la vostra familia i amics. A disfrutar-ho¡¡¡¡¡¡