dilluns, 16 de juliol del 2007

AGERMANATS 2007

En fi, ja estic de nou per açi per informar-vos de que aquesta festa va avant. Seguim tenint reunions semanals, en les que es tracten asunts varis i anem tancant cosetes, en aquesta ultima reunió per fi tancarem algo que era el que a mes d'algu li llevaba la son, orquesta o discoobil, les dos coses o dos del mateis...uuuffff...per fi ens decidirem ija tenim ORQUESTES!!!si heu llegit be, orquestes, dos, dos i grans!!


En primer lloc tenim a Tabarca. Orquesta jove i dinàmica,segons hem consta va estar l'any passat al cau de la Bernat Alinyo i, per tant, ja han xafat terra suecana i sabem com les gastem, jeje..
Tenen tot un repertori de cançons rockeres i imagine que comercials per supost.. Açò només serà la primera part de la vetlada..

L'intenció es mantenir la festa i tots ballant fins les 6 de la matinada o més, per aixo amb la primera orquesta be l'orquesta Titanic. Aquesta orquesta que es composa d'uns 11 integrants (crec) porta en les seues files el famòs Masahiro. Tal vegada a alguns no vos sone, de fet jo no l'habia sentit mai!!!. Pero es veu que es molt famos i ex guitarrista de l'orquesta Monecarlo. Aquest virtuós de la corda va decidir fer les maletes en busca d'un projecte millor.I ara, mireu arriba a Sueca,la gent que el coneix profesionalmet i tambe personalment, ja que m'han xivat que te amistats a la nostra ciutat, anira de segur a visitar la festa..


Ara ja no hi ha volta enrere. Com diguem els agermanats que el rulo no pare!!. No deixem quees frene. Ara ve la tasca més dura, ja que hem de buscar patrocinadors per tot arreu. Si tu estàs interessat, no dubtes en posar-te en contacte en nosaltres.

Tot siga per la germanor fallera. Anima't!!!

Article escrit per el bola i modificat per Natalia..je je