dilluns, 28 de febrer del 2011

Gran desilusió.

Aquest cap de setmana ha segut completet.Primer les paelles amb el que supòssa,la calor, la matinada, els preparatius, les compres de última hora.......uff un no parar .Ens va eixir una paella que més d'un haguera volgut provar, perque mira que estava bòna.
Esperem als premis i com diu una dita popular... "el que espera desespera".Ens n'anem a seguir la festa, al casal, a la falla amiga la Sucro, i de nou al casal, passant a recollir el soparet.
Si, encara en la oloreta a gitano de les paelles,però com erem tots en general, ni ens ho notavem.
Diumenge , el rally, després de més de un mes preparant el cotxe i pintant i apegant paperets i soldant, i bò tot el que es fa per a eixe dia, arrivem al carrer sequial i veguem un parell de cotxes que casualment no tenen motor.Dins nosaltres mateixa ens diem, mira que en lo xulos que estan i els descalificaran per no tindre motor ,igual com ens passà a nosaltres l'any passat.
Seguim realitzant les proves i esperant ,i esperant el resultat de les pròves, res de res.HAn guanyat els cotxes que no duien motor.(¿Com pot ser?)
Casualment han canviat les bases aquest any,i com que nosaltres no hem ni olorat les bases, perque al nostre cau no han vingut, pues no ho sabiem.

Enhorabòna als campions, perque realment tenieu un vehicle al.lucinant.

2 comentaris:

Pau ha dit...

No, Raquel, no. Les bases no han canviat. I això és el mes greu i el que provocà la gran indignació de la falla del Portal i la Bernat. Ambdues els ho mostràrem als membres del jurat minuts després de sentir el resultat.

Jo mateix vaig ser un dels que juntament amb el capità del meu equip vam revisar les bases que ens havien entregat aquest any i eren exactament les mateixes de l'any passat. Les mateixes que l'ant passat ens deixàrem fora, a nosaltres també, per presentar una plataforma.

La carrossa guanyadora d'aquest any tenia un treball i una qualitat que ningú nega, però el jurat no ha complert el que posava en les bases.

La nostra comissió esta indignada i espere que els ànims es calmen d'ací a la propera edició, sino ja em vaig anant amb un carret de supermercat com a "cotxe" per al Rally. La gent que ha estat currant durant les darreres setmanes no es mereix eixos desprecis.

Nelo ha dit...

La meua colla ja fa anys que no participa d'una manera, diguem-ne activa, en el ral·li per un motiu paregut. El primer any, el cotxe anava per la ciutat. El segon, només els nostres hi circulaven. La resta de "vehicles" eren una mena d'exposició de monuments.
Nosaltres no sabíem ben bé què fer: si presentar-nos amb un castell medieval o amb un contenidor i un cartell que diguera: açò és una merda. A la fi no férem res i el jovent es va presentar amb el que va trobar.