dissabte, 4 de setembre del 2010

PAELLA GEGANT

Paella gegant o tutto grattis anem a robar lo que se puga.
Que vergonya hem va donar ahir ser de este poble.
Un dia de festa popular i la gent se ho carrega tot, per un dels 7 pecats capitals, LA GULA,mira que se diuen les coses i vas repartint i vas donant i cada vegada tens la sang més altera.
La gent tindria que vore tot el que es va tirar ahir de damunt les taules i la gent que per culpa de despilfarrar altres es va quedar sense res.
Decididament en este poble no pot haver res gratis.Encara te diuen " de gratis res que ho paguem en els impostos" i tu per no riuret en la seua cara dius relaxat, respira i mira a altre costat perque t'encens de sentir animalaes.
Veies com la gent agafava caixes i les omplia de sacs de cacau, de botelles de refresc, de cerveces, de papes.Carros de la compra que omplien de plats de olives amb el seu despectiu caldet, (que en la calor que fa hui fara una oloreta que pa que).Carros amb més de 60 botelles de tot en general per a 4 i et deien que això seu anaven a beure(si, clar en tres o cuatre dies). En definitiva vergonyos.Dona ganes que deixen de fer estes coses.Però bé ja ha passat i ho hem superat ara a disfrutar de les festes que ens queden molts dies per davant.