dilluns, 2 d’agost de 2010

Resultat del partit joves vs iaios.

Altre cop ens hem reunit al camp de futbol del club de tennis de Sueca.Allí disputarem aquest cap de setmana passat el partit més esperat de l'any.
Des d'hora de dinar ja s'escoltaven comentaris, tàctiques a fer al camp, truquets i senyes, i esque estaven preparats, preparats per jugar els joves contra els majors baix les rialles i les paròdies que comporta aquest partit.Xuts a la lluna, jugades d'Oliver i Bengy,balons punxats i més, molt més.......
Bé, l'interessant es el resultat, com en tots els llocs.Després d'una primera part discutida 2-2 en la segon part no sol.lucionaren la situació, al contrari ,en els 6 últims minuts els majors s'adelantaren marcant el 3-2 però a la revolta els joves marcaren el 3-3 que decidia anar a penaltis.
Després de 5 minuts de descans i recuperació d'oxigen per alguns dels participants es posaren mans a l'obra. Es xutaren 5 penaltis per equip empatant en ambdós, i després de decidir fer.ne un parell més un llançament a la lluna de part dels joves i un acert a porta fet per Nando, decidí el partit donant la victòria a l'equip dels majors.