dissabte, 2 de maig del 2009

Final d'exercici i Maig d'Aniversaris

Si, ja comencem.
Només comentar un poc el sopar de final d'exercici, i es que va ser tot un èxit i si no que pregunten a qui vullguen, ens riguerem a carcallades, en els premis, trofeus, i el mñes esperat, les garrofetes i les graneres.
Les garrofetes anaren a parar a mans de:
Bronze: Xavi, compartida amb l'amic que no recorde ara el seu nom ,però que hem perdone que el pròxim dia ho fique.(es que són novatos a la falla, els acaben de llevar la L)
Argent:a María Fos,(tenieu que voreli la cara,pobreta que vergonya ).Però li se passa pronte intenta fer merits per a que l'any que bé li donen la d'Or,jajajaja.
Or: Así tinc que dir, que ja ho tenia bén merescut, el pobre ho intenta tots els anys i es queda en un pam de nasos.jajajaja.Se li va otorgar a Francisco Gregori,ixes abraçades col.lectives tenen merit.

I passant a les graneres......
La de bronze:a Paco el pintor per volar agafat d'una lampara,i com no, li recordaren que la paret esta per arreglar......jajajajaja
La d'Argent: a la més cotilla de la falla:Esther Sancho, i esque les preguntes ,que?,com?,qui?,perque?, tenen premi.jaja
I la d'Or va anar a parar a mans del present president i esque les falles son molta feina i ú acaba fins als nasos moltes vegades encara que .....ho duguem a les venes.

I ara el torn dels aniversaris.
En primer lloc i per el fet de portar tortaeta i cantarli tota la falla.....
Yessi Mico,que complix uns 26 anyets molt bén fets.Les teves amigues et dessitgen moltes felicitats.

I e segon lloc, tenim a la nostra Fallera Major de 2008, Marta Cebolla, que aparegue a hora de barra,(molt mal, hi ha que vore l'acte que es molt divertit).Un beset a les dos.
Moltes felicitats.

2 comentaris:

cento ha dit...

Felicitats a tots els guardonats, especialment a Pepe Ventura que Raquel no recorda el nom, jejejejeje
per cert se va acabar tot el alcohol, però tot, tot, tot!!!!!
Garrofeta col·lectiva per a tota la comissió

dinarama ha dit...

jejejeje, això si,perque experimentarem en totes les mescles possibles en els restos de alcohol