divendres, 20 de febrer del 2009

UN PREMI MOLT MERESCUT

Despres de tants anys de fallers, el seu sentiment faller, la seua vida vinculada i dedicada a la nostra falla,el lluitar dia a dia per a que una comisió i un esperit faller continuen abant i no dessapareguen de l'història de les falles.
Ells són tres fallers que han merescut el distintiu més gran que es pot conseguir com a faller.Si, ells han conseguit el bunyol d'Or amb fulles de llorer i brillants.
Des d'así ens cal dir alguna coseta dedicada a aquests fallers que han conseguit el trofeu a la fidelitat fallera.Els mencionarem per ordre igual al que els foren otorgats els premis.
En primer lloc, parlarem de MªJose Vidagany, fallera com la que més, dona d'ex-president,mare de fallera Major,i una vida dedicada a la falla.
Ella forma part de la colla de la Taula Rodona, junt al seu marit.
Es una dona que només amb la mirada expres la força i el coratge que té ,una dona lluitadora i molt alegre, amb el somriure als llabis,i mai la veus enfadada.
Enhorabòna Mª José.
En segon lloc tenim, a Isabel, fallera de cap a peus.Ella junt al seu marit i els seus dos fills no es perden acte faller.Sempre apunt per a tirar una maneta, preparar entrepans, la cavalgata del ninot.......
Una dona la mar de simpatica, mare de dos perletes, un rubio i un moreno(Bladimir i Nelo),i dona d'un faller que an moments de dificultats tècniques està dispossat a traure la manguera i fer del bomber més profesional.
En tercer lloc, tenim a Pedro Juan Serra, un faller que brinda tot el que te per al bòn funcionament de la falla.
El tractor per a les cavalgates, ja ni recorde els anys que trau el tractor i la seua dona darrere repartint entrepans i beguda.
Pare de Fallera Major i iaio de una parella de fallerets que duen la falla en les venes.
Un home que no falta a una reunió,que sempre esta en plena conexio fallera i no perd un dia per poder acudir a dinar al cau,junt a Maribel,la seua dòna.

Tots tres,es mereixeu aquest premi.
Enhorabòna.