dilluns, 26 de gener del 2009

CABILES 2009

Com tots sabem, es una tradició molt arrelada a la nostra ciutat.Tant com les Falles.
En la majoría de les case hi tenim algún membre al cual li agrada disfrutar d'aquesta activitat.La veritat, no soc massa entessa en aquesta festivitat, només conec la part dels comentaris.Si, eixa part en la que es comenta, les "ranxaes" que es peguen els caçadors, que sempre tenen taula parà,i que s'ho disfruten de lo més.
Les cabiles es com tot, molt de treball, preparant bocois,que si la casseta, les escopetes, que si la subasta del puesto, i tot el reglamentari.
No sols es caçar patos , no, ells massa bé que ho saben. Ara, la qüestió es divertir-se i en se de uns que m'han comentat que ho han fet.
Han conseguit caçar 136 patos, però tot no està ahi, entre ells, tenien una xicoteta competició de joves vs veterans, i les noves generacions els han apretat un poc, un poc massa.
Tant que han quedat 100 vs 36 que han conseguit caçar els veterans.(Jo crec que açò te truco,perque els veterans per no passar fret enviarien als joves a caçar i ells mentres preparaven el dinaret i així tots contents un caçant i a la fi i al cap tots en la panxa plena).




Espavilats que són uns.jajaja