dimarts, 2 de desembre del 2008

Comencen les Falles

Cert es que per a molts, les falles son tot l'any,pero també que per molts més les falles comencen quan trauen el cap per la finestra al sentir una xaranga(i no d'una despedida),eixa xaranga que acompanya a les falleres a arreplegar a les representants de la seua Falla, que dona vida al carrers i color en ple mes de Novembre.
Ja fa dos caps de setmana seguits que es veu eixa vida, eixe color i es nota eixe olor peculiar de falles, la polvora...
La primera falla en obrir la veda va ser la Falla Cervantes, que enguany cumpleix 50 anys com a falla i han tengut i tenen molts actes en aquest exercici.
La falla que la va seguir va ser la Xúquer, i alli també acudiren totes les representants de totes les falles per saludar a les noves representants d'aquesta falla.
Ara tenim un paronet de dos setmanetes, fins el dia 13 de Decembre que es farà la presentació de la Falla del Mercat.
Fotos....pues no en tenim, per que les fotografes oficials del blog, a pesar d'anar a totes les presentacions, no duen la camara damunt, en el tratge de fallera els sobra!!jajaja!!
Pero, vos anirem fent la cronica de les presentacions, en la mesura que puga'm i vos deixem el calendari de totes les presentacions i els actes d'aquest exercici a la banda esquerre del blog.

Ens veiem el dia 13 a la proxima presentació!!