dilluns, 2 de juny del 2008

Quan el riu es desborda...

Ultimament estic algo desconectada,crec que han segut dos reunions les que he faltat i ja em senc mal i tot!!M'he perdut el campionat de basquet i crec que... prou..uufff...
Pero gracies a la red i la telefonia movil, estic al dia,i no pare de asombrar-me cada vegada que hi ha un campionat i es parla sobre ell.
Els articles relacionats amb estos son els mes comentats, pero desgraciadament els comentaristes,en major part son anonims. Per que?aci, i crec que en cap bloc, matem a ningu per comentar, per dir la seua opinio, per contar la seua visio dels fets...
pero, parant-me a llegir, em done compte,clar,els anonims, eixos ents que escriuen, ho fan perque si tenen por de dir qui son, perque no comenten, no donen la seua opinio ni visio,l'unic que fan es clavar llenya, mal parlar i deixar l'honor de les falles a l'altura de la sola de l'espardenya.
Cada vegada que pege una ullada a una web o bloc d'alguna falla, la meua vista va a parar al nombre de comentaris d'un article sobre el tema campionats entre falles, i es impresionant, sobre tot en el nostre bloc, que els comentaris solen ser en familia i de repent et troves un munt de gent que no te identitat i escriu i escriu i diuen cada coseta que xafen el comentari mes inofensiu.
Aço em du a una conclusio, que imagine que ja haura arrivat mes gent: per molt que uns quants s'esforcen o ens esforcem per crear un ambient agradable entre falles, per inculcar respete, salut(per lo del esport), amistat, i sobre tot unio entre totes les falles. Desgraciadament sempre estaran els ents(anonims)que aniran en contra, que sempre parlaran per darrere, que sempre tindran la disputa a mà.
Pero, aquestos ents no saben que la resta som mes, i que poc a poc anem calant-los, que la falla no es un escut, no es un cau, no es un himne, una falla son persones, persones que es duen be, que es respeten i que davant de tot respeten a la resta de grups formats per altres persones. Que entre tots creem les competicions per juntar-se un dia, per riure, per competir sanament i que pase el que pase volem persones identificades,no ents que diguen animalades.
Com ja esta en molts blocs dit, per favor, escriviu, comenteu, participeu, pero sense por, sigau d'on sigau, en serio, volem persones.

4 comentaris:

Natalia ha dit...

buah, en aixo que no puc parlar m'enrollte mes que les persianes, despres de donar.me l'alta , tindre que agafar la baixa per dolor de dits..jajajaja

San-vala ha dit...

Enhorabona Natalia per a mi acaves d'escriure un dels millors articles que t'he llegit.

Una gran reflexió amiga, el que dius es una de les coses per les quals un servidor vol ser faller...

Natalia ha dit...

una persona es fallera per la gent que la rodeja i al fet d'estar en una o altra falla no es mes que la gent, el passar-ho bé, el disfrutar i saber respetar.
gracies per visitar-nos ;)

Anònim ha dit...

Quanta raó que tens mare. Però l'anonimitat d'aquestes persones i els seus comentaris, de vegades sagnants, son fins i tot bones. Gràcies a la llibertat d'expressió aquestes persones sempre discrepants tenen l'opció de participar i donar la cara. Imagine que si segueixen sent anònimes sols es per a demostrar la seva por. Por a que? No ho se, però cal ser molt valent per a fer-se responsable de les pròpies paraules i pot ser tothom no es veu capacitat per a suportat aquesta insignificant responsabilitat.

M'agrada molt aquest pensament de que: la falla no es un escut, no es un cau, no es un himne, una falla son persones. Compartisc amb tu que quan eixes persones no es porten be i no es respecten la falla fa aigua i deixa de ser una bona falla o "la millor".